Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | Bowen – és megérint a változás!

2017. December 12. 16:51, kedd

Az első nagy siker

Az első nagy siker

Még egészen kezdő Bowen-alkalmazó voltam, amikor megkeresett egy fiatal hölgy, mert aggódott a férje állapota miatt, akit nagyon súlyos baleset ért, melynek következtében az egyik lába súlyosan sérült, még az amputáció lehetősége is szóba került. Számos műtéten esett át, a lábát sikerült megmenteni.

A férjet több mint másfél évvel a baleset után kezeltem meg először. Ekkor még mindig komoly panaszai voltak: a lába ödémásodott, a terhelést nem bírta, a folyamatos sántítás miatt az egészséges lába, csípője is fájni kezdett. Volt egy nem gyógyuló seb a sípcsontja fölött, ami még további plasztikai sebészeti beavatkozásra várt

A második kezelés után észrevehető javulásról számolt be, az ödéma kevésbé okozott neki panaszt. A harmadik kezelés után tartottunk kb. négy hét szünetet. Ez alatt az idő alatt egy nem várt dolog történt - a műtétre váró bőrhiányos területen megindult a bőrképződés!!! Folytattuk a kezelést most már annak reményében, hogy elmarad a műtét. Igy lett, s ma már teljesen, bőrrel fedett terület van a seb helyén. A fiatalember végre elkezdhette a gyógytornát!!!!

Az első kép a kezelés előtti állapotról készült, a másodikon pedig a gyógyult terület látszik.

A képek közlése vendégem beleegyezésével történt.

Címkék: Bowen, bowen csorna

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2018. Március 28. 17:41, szerda | Bowen – és megérint a változás!

Az ülés - avagy a XXI. század dohányzása???

Sokakban felmerülhet a kérdés: Valóban ilyen káros lenne a mozgásszegény életmód? A válasz: sajnos igen.

2018. Március 24. 17:40, szombat | Bowen – és megérint a változás!

Ingyenes Bowen nap Csornán

Nem kisebb célt tűztem ki magam elé, minthogy a Bowen-technika Magyarországon is az egészségügyben elismert kezelési lehetőségek közé tartozzon.

2018. Március 20. 10:34, kedd | Bowen – és megérint a változás!

Migrén kezelése Bowen-technikával