Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Blog | Bowen – és megérint a változás!

2017. November 09. 14:30, csütörtök

Blogindító, bemutatkozás

Blogindító, bemutatkozás

Pölcz Edina vagyok, okleveles gyógymasszőr, Bowen-alkalmazó.

Fiatalon egészségügyi pályára, orvosnak készültem, azonban mégis úgy alakult az életem, hogy egy nagyvállalatnál dolgoztam beszerzőként.

Gyermekem születése után felülkerekedett bennem ismét az érzés, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, segíteni szeretnék azoknak, akik hozzám fordulnak. Előtte azonban a saját problémáimmal kellett megbirkóznom: kínzó hátfájással küszködtem, ami annyira elviselhetetlen lett, hogy muszáj volt kb. két hónapig folyamatosan fájdalomcsillapítót szednem, hogy a napi feladataimat el tudjam látni. Természetesen voltam reumatológusnál, készült MRI, kaptam fizikoterápiát, masszázst, de a fájdalom nem enyhült.

Kell lennie valami megoldásnak! – gondoltam, s ekkor találtam rá egy Bowen-alkalmazó kolléga honlapjára. Végigolvastam szinte mindent, amit az interneten csak lehetett, s közben egyre fokozódott bennem az érzés, hogy igen, ez az, amit csinálni szeretnék - de azért előtte kipróbálom. Bejelentkeztem kezelésre. Először semmi különöset nem éreztem, talán kicsit még kételkedtem is a hatásosságában rögtön azután, miután véget ért az első kezelés. Másnap reggel viszont jött a felismerés: pihentetően, nyugodtan aludtam végig az éjszakát, s reggel nem az volt az első gondolatom, hogy hol a fájdalomcsillapító. Egy hét múlva megismételtük a kezelést, ami után gyakorlatilag megszűntek a panaszaim. Ettől a pillanattól kezdve már nem volt kérdés számomra, mivel szeretnék foglalkozni.

Valódi változást hozott az életembe a Bowen – nemcsak a hátfájásom múlt el, hanem megtudtam hozni egy olyan döntést, ami az egész eddigi életemet megváltoztatta: Megtaláltam a hivatásomat, Bowen-alkalmazó leszek! Húszévnyi munkaviszony után felmondtam a munkahelyemen, azóta töretlen hittel és lelkesedéssel képviselem Tom Bowen munkásságát, s legjobb tudásom szerint segítem mindazokat, akik panaszaikkal hozzám fordulnak.

Jelenleg Győrben dolgozom, de terveim között szerepel, hogy hamarosan Csornán is képviselem a Bowent, így a Csornán és vonzáskörzetében élőknek sem kell sokat utazni egy kezelésért.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2018. Március 28. 17:41, szerda | Bowen – és megérint a változás!

Az ülés - avagy a XXI. század dohányzása???

Sokakban felmerülhet a kérdés: Valóban ilyen káros lenne a mozgásszegény életmód? A válasz: sajnos igen.

2018. Március 24. 17:40, szombat | Bowen – és megérint a változás!

Ingyenes Bowen nap Csornán

Nem kisebb célt tűztem ki magam elé, minthogy a Bowen-technika Magyarországon is az egészségügyben elismert kezelési lehetőségek közé tartozzon.

2018. Március 20. 10:34, kedd | Bowen – és megérint a változás!

Migrén kezelése Bowen-technikával