Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Március 03. 13:15, kedd | Bulvár
Forrás: fullank.com

A fiatalabb Tóth lány már megint vihart kavart

A fiatalabb Tóth lány már megint vihart kavart

A kommentelők kiakadtak Tóth Gabira, amiért az énekesnő nem egykori mentoraltájaiért, a Spoon együttesért kampányolt szombat este A Dal döntőjének időpontjában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Vera is Mujahid Zoliért kampányolt A Dal döntője alatt. A Tóth lányok nagy barátja az énekes, és mindketten úgy gondolták Zoli mellett teszik le a voksukat.

A rajongók azonban jelezték, Gabitól ez nem volt fair lépés, hiszen mentoraltja, a Spoon együttes is a döntőben volt, így illett volna értük is kiállnia.

„Csak gratulálni tudok, hogy leszarod a „fiaidat", akik szintén bejutottak, nem is értem, hogy tudod ezt tenni, hogy nem támogatod őket! Na mindegy. SPOON FOG KIJUTNI ÉS ÉN VELÜK TARTOK ÉS TÁMOGATOM ŐKET" – írta az egyik kommentelő, majd más hozzátette: „Gabinak csak addig volt érdekes a SPOON míg az X-Faktorban voltak".

Gabi egy hosszú kiírásban válaszolt a vádakra és próbálta tisztázni magát.

„Hihetetlen volt visszaolvasni ezt a sok meggondolatlan kommentet, amit a Mujahid Zoli barátom kampánya alatt olvastam. Kezdem onnan, hogy iszonyatosan büszke vagyok arra, hogy a Dal 4 legjobb döntőse közül 2 versenyző a mentoráltam volt, az X-Faktorban, egy pedig az én mentorom 12 évvel ezelőtt. Az hogy én ma kivételesen Mujahid Zolinak szurkoltam, az csak amiatt is volt, mert felmérve a versenyzők népszerűségét, úgy érzem, Zolinak volt ma erre a legnagyobb szüksége. Arról nem beszélve, hogy még sajnos nem volt lehetőségem neki kampányolni. Ugyanis ezt a csodálatos énekest senki nem becsülte meg ebben a szakmában" – ecsetelte Gabi az érveit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.