Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Szeptember 20. 05:00, szombat | Belföld

A főváros már tervezi a Bubi bővítését

A főváros már tervezi a Bubi bővítését

Több mint egy hete lehet közbiciklivel közlekedni Budapesten, ha valaki megveszi az ehhez szükséges jegyet, bérletet. A bérlések száma a várakozásoknál is kedvezőbben alakul, a legnépszerűbb gyűjtőállomások a belvárosban, a Deák, a Kálvin és a Szent Gellért téren vannak – mondta a közszolgálati rádióban a BKK vezérigazgatója.

Vitézy Dávid hangoztatta: a felhasználók 95 százaléka fél órán belül visszaviszi vagy lecseréli a biciklit. Így járnak a legjobban, hiszen csak a a jegy- vagy bérletárat kell fizetniük, használati díjat nem.

Mostanáig egyébként már több mint 4500 bérlet kelt el, a regisztrált felhasználók száma pedig meghaladja a 6 ezer főt. A legnépszerűbb a Start-bérlet, amelyet 3 ezer forintért év végéig lehet használni, de az éves bérletekből is több mint 800-at adtak már el.

A jövő hétfőig jelképes áron, 100 forintért lehet jegyet váltani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára