Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Május 23. 10:36, szombat | Helyi
Forrás: nyugat.hu

Három karambol 2 halott a 85-ös főúton

Három karambol 2 halott a 85-ös főúton

Hárman súlyosan megsérültek.

Eddig ismeretlen okból és körülmények között ütközött négy személyautó 2015. május 22-én 20 óra 25 perckor a 85-ös számú főút 60-as kilométerszelvényében Fertőszentmiklósnál. Az elsődleges adatok alapján a balesetben öten megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.- jelentette a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyelete.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A Fertőszentmiklós felől közlekedőket, valamint a Nagycenk felől közlekedőket egyaránt Hegykő irányába terelték a rendőrök.

A Nyugat.hu ma reggeli információi szerintkét ember halt meg a balesetben, hárman életveszélyes állapotban vannak és egy könnyű sérült is van. A balesetet a soproni BMW-s okozta, ebben az autóban az anyósülésen ülő utas halt meg, a sofőr életveszélyes állapotban van. A vétlen autóban, ami szemből érkezett, egy négy tagú kapuvári család utazott, a balesetben az anyósülésen ülő anyuka halt meg, a járművet vezető férfi és az egyik utas pedig életveszélyes állapotban van. Egy harmadik autóban egy könnyű sérültről tudunk.- írta a portál. Nem sokkal később újabb karambol történt: Pereszteg felől érkezett egy autó, ami megállt az út szélén az első baleset miatt, ebbe a kocsiba pedig egy kisteherautó csúszott bele hátulról. Itt nem sérült meg senki.

A tragédia helyszínén ma reggel újabb balest történt: lesodródott egy autó az útról, árokba hajtott, majd betontömbnek ütközött, a sofőr súlyosan megsérült. További részleteket és fotókat a nyugat.hu hírportálon talál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.