Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Október 23. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Többen pályázhatnak hűtő- és fagyasztócserére

Többen pályázhatnak hűtő- és fagyasztócserére

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 25-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramot. A tárca a pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket, és minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély számára lehetővé teszi a programban való részvételt - olvasható közleményükben.

Az állami, vissza nem térítendő pályázati támogatással a pályázók csökkentett vételáron szerezhetik be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket. A pályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 27-én, 0:00 órától lehet.

A pályázatok a 2014. október 27-e és 2014. november 30-a közötti időszakban, régiónként eltérő időpontokban, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük a www.magyarorszag.hu oldalon, továbbá a pályázathoz elektronikusan csatolt lakcímkártya-másolattal szükséges igazolniuk állandó lakcímüket vagy tartózkodási helyüket.

A benyújtás régiónként és pályázói körönként eltérő időszakokban lehetséges a Pályázati Útmutatóban részletezetteknek megfelelően. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók előnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi időpontban nyílik meg.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati honlapon és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.