Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Február 08. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: saját forrás

Zsebszerződések FIDESZ zsebbe?

Zsebszerződések FIDESZ zsebbe?

Gőgös Zoltán és Kránitz László MSZP országgyűlési képviselők kapuvári sajtótájékoztatója.

Sajtótájékoztatót tartott Kránitz László és Gőgös Zoltán tegnap Kapuváron. Gőgös Zoltán, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának alelnöke elmondta, hogy a héten újra megszavazta a parlament az Áder János államfő által visszaküldött földtörvényt. A szocialisták tartózkodtak a szavazásnál, mert a törvény még a rengeteg hibás passzus törlése után is alkotmányellenes.

- Nevetséges, hogy a kormánypártiak a tartózkodó szavazatunk miatt a zsebszerződések támogatásával vádolnak bennünket, miközben az ő emberük segíti üzletszerűen földhöz a külföldieket. A közelmúltban alakult meg a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége ifjúsági tagozata (Magosz) megyei szervezete.- közölte Kránitz László. Az alakuló ülést Szanyban tartották. Ezen dr. Kovács Tamást alelnöknek választották. Dr. Kovács Tamás alelnökről tudjuk, hogy 2006-ban, a Fidesz-KDNP megyei területi listáján a 25. helyen szerepelt.

- A hazai földek osztrák gazdák kezébe való átjátszásáról készített riportműsort a Hír Tv Célpont című műsora.- vette át a szót Gőgös Zoltán. Az talán hiteles forrásnak számít a jobboldalon. Ebben a riporter telefonon felhív egy „kapuvári szaktanácsadót” azzal, hogy osztrák ismerősének kellene föld. A telefonbeszélgetésben a kapuvári szaktanácsadó felajánlja közreműködését „jelképes összegért”. Miközben a telefonbeszélgetés zajlik a kapuvári szaktanácsadóval, a képeken dr. Kovács Tamás cégének weboldala ismerhető fel. Minden bizonnyal a telefon interjút is maga dr. Kovács Tamás adja.

- Milyen alapon vádolja a FIDESZ a baloldalt a zsebszerződések támogatásával? Egykori képviselőjelöltje, a MAGOSZ megyei ifjúsági tagozatának frissen megválasztott alelnöke a Hír TV riportja szerint üzletszerűen működött közre „jelképes összegért” külföldiek magyarországi földtulajdon szerzésében. Ismét lelepleződött egy fidesz-hazugság. Vizet prédikálnak és bort isznak. Miközben hangzatos szavakkal a magyar termőföld védelméről papolnak, aközben embereik ki tudja milyen "jelképes összegért" segítik a külföldiek földszerzését. Meddig lesz még alelnök Dr Kovács Tamás?- zárta a tájékoztatót Gőgös Zoltán.

(A video első három perce tartalmazza a sajtótájékoztatón idézetteket)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból