Városlista
2018. november 18, vasárnap - Jenő

Hírek

2018. November 07. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ismeretlen járművezetők adataik hátrahagyása nélkül elhajtottak

 Az ismeretlen járművezetők adataik hátrahagyása nélkül elhajtottak

Ezúttal 5 károkozót keresnek a rendőrök.

2018. szeptember 24-én 16 óra és szeptember 25-én 8 óra között ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú járművel közlekedett Győrújbarát belterületén, a Hét Vezér utcában. Haladása során feltehetően hátramenetet végzett és nekiütközött egy ingatlan kerítés oszlopának. Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. október 16-án 13 órakor Győrben, a Szauter úton található bolt parkolójában feltehetően hátramenetet végzett és nekiütközött az úttal merőlegesen - szabályosan - leparkolt autónak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. október 18-án 8 óra 30 perc és 19 óra 8 perc között Győrben, a Tompa utcában feltehetően hátramenetet hajtott végre és a vonószem részével nekiütközött egy szabályosan parkoló gépkocsi lökhárítója jobb oldali részének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Győrben, a Kodály Zoltán úton az egyik áruház parkolójának kijáratánál közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű járművel 2018. október 22-én 12 óra 20 perc és október 22-én 12 óra 30 perc között. Haladása során hátramenetet végzett és nekiütközött a mögötte forgalmi okból álló személygépkocsi elejének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. október 27-én 8 óra és október 29-én 15 óra 58 perc között Győrben, a Török Ignác utcában az Erfurti út felől a Szőnyi út irányába közlekedett. Haladása során eddig tisztázatlan okok és körülmények között nem tartott kellő oldaltávolságot és nekiütközött egy ott
parkoló autó bal oldali ajtajainak és visszapillantó-tükrének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Címkék: baleset, károkozás

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 17. 10:00, szombat | Helyi

Évente több száz lakás válik lakhatatlanná a tűz pusztítása miatt

Legyünk biztonságban a fűtési szezonban is! Videóval

2018. November 16. 17:32, péntek | Helyi

Szombaton emlékezik elhunyt játékosára a CSSE

Történetének egyik lelkileg legnehezebb meccsére készül a csornai futball csapat.

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

2018. November 16. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?