Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Október 10. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

4 EB kvótát szereztek a kapuvári karatésok Siklóson

4 EB kvótát szereztek a kapuvári karatésok Siklóson

Utaznak az utánpótlás Európa bajnokságra.

Október 6-án Siklóson rendezte az MKKSZ (Magyar Kyokushin Karate Szervezet) a novemberi budapesti Shinkyokushin U16 és U21-es Európa Bajnokságra a kvalifikációs versenyt. A Castrum 4 versenyzővel indult azon a nemzetközi válogatón, ahol szlovák és horvát harcosok is képviselték hazájukat. Az U21-es mezőnyben elért 2 ezüst-, és egy bronzérem 4 EB kvótát eredményezett a kapuvári karatésoknak.

Pantelics Bence míg formagyakorlatban egyik elvétett Kata-ja miatt a harmadik helyet tudta megszerezni, addig küzdelemben nem talált kihívóra a -70 kg-os mezőnyben. Így tavalyi EB címe és a szomorú helyzet miszerint nem vállalták ellene a küzdelmet, megerősítette pozícióját két kvótával a válogatottban. Bence a Kata versenyt követően bíróként folytatta aznapi munkáját.

Bán Lili és Végerbauer Roberta ezüstérmeikkel érdemelték ki a budapesti kontinens viadalon való indulás jogát. Míg Lili az U21-es középsúlyban, addig Roberta az U21-esek női nehézsúlyú kategóriájában képviselheti majd hazánkat novemberben. Az U16-os Csonka Lilire ezen a napon a gyakorlás és a tanulás várt.

- Sajnálom, hogy Bence küzdelem nélkül érte el a kvalifikációt. Jó lett volna a hazai tatamin is látni egyet még versenyezni az EB előtt. A hátralévő 6 hetet igyekszünk maximálisan kihasználni az iskolai tanulás fontosságát szem előtt tartva, hogy ezen az EB-n is büszkék lehessünk teljesítményünkre. – mondta Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője.


Ezek érdekelhetnek még

2018. December 09. 10:00, vasárnap | Helyi

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.

2018. December 08. 12:18, szombat | Helyi

Átadtak egy újabb kerékpárút szakaszt Csornán

Csorna az Európai Uniótól 60 millió forintos támogatást nyert a város kerékpárút hálózatának fejlesztésére.

2018. December 07. 16:24, péntek | Helyi

Eltűnt ez a 14 éves lány

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2018. December 07. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?