Városlista
2018. október 21, vasárnap - Orsolya

Hírek

2018. Október 10. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

4 EB kvótát szereztek a kapuvári karatésok Siklóson

4 EB kvótát szereztek a kapuvári karatésok Siklóson

Utaznak az utánpótlás Európa bajnokságra.

Október 6-án Siklóson rendezte az MKKSZ (Magyar Kyokushin Karate Szervezet) a novemberi budapesti Shinkyokushin U16 és U21-es Európa Bajnokságra a kvalifikációs versenyt. A Castrum 4 versenyzővel indult azon a nemzetközi válogatón, ahol szlovák és horvát harcosok is képviselték hazájukat. Az U21-es mezőnyben elért 2 ezüst-, és egy bronzérem 4 EB kvótát eredményezett a kapuvári karatésoknak.

Pantelics Bence míg formagyakorlatban egyik elvétett Kata-ja miatt a harmadik helyet tudta megszerezni, addig küzdelemben nem talált kihívóra a -70 kg-os mezőnyben. Így tavalyi EB címe és a szomorú helyzet miszerint nem vállalták ellene a küzdelmet, megerősítette pozícióját két kvótával a válogatottban. Bence a Kata versenyt követően bíróként folytatta aznapi munkáját.

Bán Lili és Végerbauer Roberta ezüstérmeikkel érdemelték ki a budapesti kontinens viadalon való indulás jogát. Míg Lili az U21-es középsúlyban, addig Roberta az U21-esek női nehézsúlyú kategóriájában képviselheti majd hazánkat novemberben. Az U16-os Csonka Lilire ezen a napon a gyakorlás és a tanulás várt.

- Sajnálom, hogy Bence küzdelem nélkül érte el a kvalifikációt. Jó lett volna a hazai tatamin is látni egyet még versenyezni az EB előtt. A hátralévő 6 hetet igyekszünk maximálisan kihasználni az iskolai tanulás fontosságát szem előtt tartva, hogy ezen az EB-n is büszkék lehessünk teljesítményünkre. – mondta Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője.


Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 20. 15:21, szombat | Helyi

A családon belüli erőszakról

Ne engedj az erőszaknak! Kérj segítséget!

2018. Október 19. 16:00, péntek | Helyi

Második lett a járőrversenyen a Hunyadi csapata

Kitettek magukért a rendvédelmisek.

2018. Október 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2018. Október 19. 10:00, péntek | Helyi

Győrsövényház és Hövej az Eon önkormányzati design pályázatán

Szavazzon a rábaközi falvakra, és nyerjen!