Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Július 30. 19:57, szombat | Helyi
Forrás: Rábaközi Keresztény Misszió

Angol tábor Csornán

Angol tábor Csornán

Egy fantasztikusan jó hangulatú, sport programokkal színesített angol tábornak adott otthont július 25-29 között a Hunyadi János Gimnázium Csornán.

 A táborba Amerikából érkeztek keresztény oktatók Arkansas államból, Jonesboro városból. A táborban Csornáról és a környékbeli falvakból érkeztek tanulók, többségében diákok, de voltak idősebbek is. 
Délelőttönként tantermi foglalkozás volt, ahol a tanulók gyakorolhatták a már megtanult angol szavakat vagy az angol nyelvtant. Délutánonként sportolás közben (baseball, kosárlabda) kézműves foglalkozás keretén belül és kötetlen beszélgetések segítségével lehetett gyakorolni a nyelvet. A tanulók visszajelzése alapján mindenkinek sokat segített ez az egy hét intenzív angol nyelvhasználat, és szívesen részt vennének a jövőben is hasonló táborban. 
A tábor zárásaként a résztvevők egy közös koncerttel és pizza evéssel búcsúztak el egymástól a mielőbbi találkozás reményében. A tábor a Rábaközi Keresztény Misszió szervezésében jött létre. A szervezet célja, hogy a Rábaközben élő emberekkel a hagyományostól eltérő módon ismertesse meg a keresztény kultúrát és a ma is élhető, bibliai alapokra épülő, hiteles keresztény életet. Ennek reményében várhatóak a missziótól még egyéb programok, illetve az angol tábor folytatása.

 

Címkék: csorna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból