Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Szeptember 09. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Kustor Réka

Mi lesz az Angyal Mulatóval?

Mi lesz az Angyal Mulatóval?

Rengeteg telt házas rendezvényt adtak a 18 hónap alatt

Szeretnénk eloszlatni a felröppent híreket, nem szűnik meg az Angyal Mulató! Új helyszínre kerül ugyan, de ez mit sem változtat az eddig megszokott színvonalon. Farádon is barátságos kiszolgálással, sztárvendégek sorával teszik majd emlékezetessé a hozzájuk érkező vendégek hétvégéit. Horváth Szabolccsal, az Angyal Mulató üzemeltetőjével beszélgettünk a közelgő változásokról:

"18 hónappal ezelőtt, mikor megnyitottam az Angyal Mulatót Csornán, tisztában voltam a ténnyel, hogy az épület eladó-kiadó! A magas eladási ár miatt én "csak" béreltem az épületet, de a szerződésbe belefoglaltuk, hogy bármikor érkezik vevő, nekem költöznöm kell, úgy, hogy üzletileg egyik fél sem károsulhat!
Az új helyszín Farád, Fő u. 17. lesz. És miért pont Farád?
Őszintén szólva Csornán nem találtam olyan épületet, ahol legalább 5 tagú zenekar és 300 vendég kulturált színvonalon tud szórakozni. A másik érv, hogy a vendégköröm 90% a vidéki településekről érkezik az Angyalba.
Az érzéseim vegyesek, mivel itt a csornai Angyalt én kötetlenül alakíthattam ki, Farádon kicsit más a helyzet. Az épület elrendezése jóval kötöttebb, de már ott is folynak az átalakítási munkálatok. Október 31-én nyitunk Farádon, addigra mindennek a helyére kell kerülnie. A csornai Angyalban voltak olyan éjszakák, mikor 400-500 belépőt értékesítettünk, és teljesen zökkenőmentesen zajlottak le a bulik, koncertek. Mivel a színvonal és a sztárvendégek sokasága nem változik, Farádon is rengeteg teltházas rendezvény lesz, ebben biztos vagyok. Sőt, a név sem változik, továbbra is Angyal Mulató & Pub néven működik.

Csak a helyszín változik! A jövővel kapcsolatban is teljesen bizakodó vagyok, mivel a mögöttem lévő tapasztalatra és kapcsolatokra (Muzsika Tv, Nóta Tv) építve bátran mondhatom, itt a Rábaközben van igény az ilyen stílusú rendezvényekre, bulikra. 2016. január végéig már le vannak kötve a jobbnál jobb együttesek és sztárvendégek, ami szintén bizakodásra ad okot a jövőre nézve."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.