Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. November 16. 15:08, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

A rendőrőrsön csak egy Attila nevű rendőr szolgál, Süveg Attila rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott, aki úgy gondolta, a levél talán neki szól. A borítékot kibontva egy gyermekrajzot talált, ami egy rendőrt ábrázolt. Mivel hasonlóságot vélt felfedezni maga és a rajz között, immár bizonyossá vált, hogy csak ő lehet a címzett. Az egyik közösségi portál segítségével felkutatta a rajz készítőjét, Trapp Bence 3. osztályos soltvadkerti kisfiút. Bencéről kiderült, hogy nagy rajongója a rendőröknek. Olyannyira, hogy szülei „mini egyenruhát” is készíttettek neki, amelyet gyakran visel szabadidejében.

A körzeti megbízott és Bence egy nyári rendezvényen találkoztak, a rajz ennek hatására készült. A minap reggel pedig Attila lepte meg „leendő kollégánkat”: a kisfiú rendőrautóval utazhatott az iskolába, illetve egy ajándékcsomagot is kapott a rajz ihletőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 10. 13:01, hétfő | Belföld

Az utóbbi évek legerősebb karácsonyi szezonjára számít a szállodaszövetség

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke szerint idén az elmúlt évek egyik legerősebb karácsonyi szezonja várható a magyarországi szállodákban.

2018. December 10. 09:48, hétfő | Belföld

Pénzhamisítás miatt letartóztattak négy dombegyházi férfit

Letartóztatott a Békéscsabai Járásbíróság négy dombegyházi férfit, akik novemberben hamis papírpénzeket készítettek, majd több üzletben azokkal fizettek – közölte a Békés megyei főügyészhelyettes hétfőn az MTI-vel.

2018. December 10. 07:24, hétfő | Belföld

Idén utoljára interpellálhatják a képviselők a kormány tagjait

A képviselők várhatóan idén utoljára interpellálhatják a kormány tagjait ma az Országgyűlésben.

2018. December 10. 07:22, hétfő | Belföld

Halálos gyalogos gázolás történt az 58-as úton

A Baranya megyei Szalánta és Túrony között elütöttek egy gyalogost, a férfi a helyszínen életét vesztette.