Városlista
2019. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. November 16. 15:08, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

A rendőrőrsön csak egy Attila nevű rendőr szolgál, Süveg Attila rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott, aki úgy gondolta, a levél talán neki szól. A borítékot kibontva egy gyermekrajzot talált, ami egy rendőrt ábrázolt. Mivel hasonlóságot vélt felfedezni maga és a rajz között, immár bizonyossá vált, hogy csak ő lehet a címzett. Az egyik közösségi portál segítségével felkutatta a rajz készítőjét, Trapp Bence 3. osztályos soltvadkerti kisfiút. Bencéről kiderült, hogy nagy rajongója a rendőröknek. Olyannyira, hogy szülei „mini egyenruhát” is készíttettek neki, amelyet gyakran visel szabadidejében.

A körzeti megbízott és Bence egy nyári rendezvényen találkoztak, a rajz ennek hatására készült. A minap reggel pedig Attila lepte meg „leendő kollégánkat”: a kisfiú rendőrautóval utazhatott az iskolába, illetve egy ajándékcsomagot is kapott a rajz ihletőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 25. 05:01, csütörtök | Belföld

Halálra gázolt egy mezőgazdasági gép egy nőt Medgyesegyházán

Halálra gázolt egy mezőgazdasági gép egy nőt Medgyesegyházán szerdán délután - olvasható a police.hu-n.

2019. Április 25. 05:00, csütörtök | Belföld

Nyomoz a rendőrség a mozsgói szociális otthonban történt bántalmazás ügyében

Nyomozást indított a Szigetvári Rendőrkapitányság azzal összefüggésben, hogy súlyos bántalmazás történhetett a Baranya megyei Dél-Zselic Egyesített Szociális Intézmény mozsgói otthonában

2019. Április 24. 18:08, szerda | Belföld

Emelkedik a gázolaj ára

A Mol Nyrt. bruttó 2 forinttal emeli a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a benziné nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán.

2019. Április 24. 15:16, szerda | Belföld

Folytatódik a Hangos Biblia készítése

Folytatódik a magyar nyelvű Hangos Biblia készítése, a következő hónapokban önkéntesek olvassák föl a teljes ószövetségi szentírás szövegét