Városlista
2019. február 23, szombat - Alfréd

Hírek

2018. November 16. 15:08, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

A rendőrőrsön csak egy Attila nevű rendőr szolgál, Süveg Attila rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott, aki úgy gondolta, a levél talán neki szól. A borítékot kibontva egy gyermekrajzot talált, ami egy rendőrt ábrázolt. Mivel hasonlóságot vélt felfedezni maga és a rajz között, immár bizonyossá vált, hogy csak ő lehet a címzett. Az egyik közösségi portál segítségével felkutatta a rajz készítőjét, Trapp Bence 3. osztályos soltvadkerti kisfiút. Bencéről kiderült, hogy nagy rajongója a rendőröknek. Olyannyira, hogy szülei „mini egyenruhát” is készíttettek neki, amelyet gyakran visel szabadidejében.

A körzeti megbízott és Bence egy nyári rendezvényen találkoztak, a rajz ennek hatására készült. A minap reggel pedig Attila lepte meg „leendő kollégánkat”: a kisfiú rendőrautóval utazhatott az iskolába, illetve egy ajándékcsomagot is kapott a rajz ihletőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 18:19, péntek | Belföld

Mintegy ötvenezer középfeszültségű oszlop vált madárbaráttá

Az elmúlt évtizedekben mintegy ötvenezer középfeszültségű oszlop vált madárbaráttá Magyarországon a Nemzeti Közművek Zrt. (NKM) jóvoltából,

2019. Február 22. 17:16, péntek | Belföld

Csicskáztatták rabtársukat, újabb büntetést kaptak érte

Zárkatársukat zsaroló fogvatartottak ügyében hozott ítéletet a Balassagyarmati Törvényszék. A korábbi ítéletet az ügyészség fellebbezésére súlyosbítva, mindkét vádlottra három év nyolc hónap fegyházbüntetést szabott ki.

2019. Február 22. 15:09, péntek | Belföld

Júniustól közvetlen légi járat indul Budapest és Sanghaj között

Június 7-étől közvetlen légi járat indul Budapest és Sanghaj között, a Shanghai Airlines gépei hetente háromszor közlekednek majd a két város között.

2019. Február 22. 13:56, péntek | Belföld

Károkat okoz az erős szél az ország északkeleti részén

Károkat okoz az erős szél Magyarország északkeleti részén, főként kidőlt fákhoz riasztják a tűzoltókat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője pénteken az MTI-vel.