Városlista
2018. december 10, hétfő - Judit

Hírek

2018. Szeptember 18. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Castrum SC Kapuvár

Egy arany és egy ezüst Németországból

Egy arany és egy ezüst Németországból

Kapuvári karatésok sikere a KWU German Openen.

Második alkalommal rendezte a német IFK Kyokushin karate szervezet a KWU German Open, Junior és U21-es nemzetközi bajnokságot. A kapuvári gimnázium 10-es tanulója Csonka Lili ezüstérmet, míg a győri Széchenyi egyetem első éves hallgatója Pantelics Bence bajnoki címet harcolt ki a hétvégén Naunhof városában.

A német szövetség a decemberi Bulgáriában megrendezésre kerülő Junior Kyokushin Karate Világbajnokság fontos kvalifikációs állomásaként rendezte meg a versenyt, melyre orosz, szerb, cseh, svájci, holland, lengyel, kazah és magyar versenyzők érkeztek. A Lipcse melletti Naunhof városban rendezett rangos versenyen a kapuvári Felsőbüki Gimnázium tanulója Csonka Lili élete első KO szabályrendszerben vívott küzdelmei során ezüstérmet harcolt ki magának.

Klubtársa, a győri Széchenyi egyetem elsőéves hallgatója Pantelics Bence, az U21-es korosztály -75 kg-os kategóriájában vívta ki egy újabb nemzet bajnoki címét.

- Kemény nemzetközi mezőnybe csöppentünk, ami igaziból a célunk is volt. Lili és Bence a hazai őszi versenyszezonban szeretnének maximumot nyújtani, és ez a nyílt német bajnokság remek mérföldkő volt a készülésük során. A hátralévő rövid időben a technikai, taktikai elemek pontosításával leszünk elfoglalva, hogy a novemberi Európa bajnokságon Budapesten, a tőlünk legjobban elvárható eredményt nyújthassuk! – mondta Sensei Pantelics Péter a Castrum SC edzője.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 09. 10:00, vasárnap | Helyi

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.

2018. December 08. 12:18, szombat | Helyi

Átadtak egy újabb kerékpárút szakaszt Csornán

Csorna az Európai Uniótól 60 millió forintos támogatást nyert a város kerékpárút hálózatának fejlesztésére.

2018. December 07. 16:24, péntek | Helyi

Eltűnt ez a 14 éves lány

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2018. December 07. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?