Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Január 12. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Kapuvár Néptánciskola

Idén is megrendezik a kapuvári néptáncosok jótékonysági bálját

Idén is megrendezik a kapuvári néptáncosok jótékonysági bálját

Meghívó

Idén is megrendezik az immár hagyományos bálkukat a kapuvári néptáncosok 2018. január 27. szombat 19.00 órától a Városi Sportcsarnokban. A báli programban fellépnek a Dr. Barsi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola kapuvári csoportjai, a Kapuvár Néptáncegyüttes és Cseh Tamás és népi zenekara. A rendezvényen báli (Csapó testvérek) és népi zenekar szolgáltatja a talpalávalót. Tombolasorsolás és meglepetésműsor is lesz.

A belépés módja:

Vacsorával egybekötött támogatói belépőjegy vásárlása, 4500 Ft/fő. A vacsora (gordon blue, rántott borda, szezámmagos csirkemell, óvári szelet, vegyes köret és vágott vegyes savanyúság), mely az előre megterített asztalokra 4 fős tálalókon kerül szervírozásra (egy fő részére 3 szelet húst tartalmaz). A jelentkezők 4 fős beosztásban (4-8-12 …. stb) szíveskedjenek szervezni a vacsora rendelést és az asztalfoglalást. Az asztalok összeállítása a leadott igénylések alapján történik, az asztalok többsége 8-12-16 főre lesz terítve. Az idei évben nem lesznek körasztalok, kizárólag táblaasztalok (hozzá székek). Gyermekadag/féladag rendelésére nincs lehetőség, de a gyermekek számára nem szükséges külön vacsorát rendelni, hiszen a család által rendelt vacsorából bőven tudnak a kisebb gyermekek is fogyasztani. Ebben az esetben a gyermekek részére csak a 700 Ft-os belépőt szükséges megvásárolni. Természetesen, aki szeretne, rendelhet vacsorát a gyermekek számára is!

Egyszerű támogatói belépőjegy. Ezt a belépőt azöknak javasolják, akik kizárólag a műsort jönnek megtekinteni, nem foglalnak asztalt és ülőhelyet, a táncos bemutatót követően távoznak a helyszínről. A belépő ára ebben az esetben 700 Ft/fő, a belépőjegy egyben tombolajegy is. A műsoron fellépő néptáncos gyermekeknek nem kell belépőt vásárolni.

Minden belépőjegy egyúttal tombolajegy is, sorszámmal ellátva! A tombolasorsolás három részben történik. Első tombolasorsolás a néptáncos műsort követően lesz, így minden érdeklődő részt vehet a tombolasorsolásban. A kisebb értékű tombolatárgyakat a bál folyamán „zsákbamacska” tombola során lehet elnyerni, míg a legértékesebb tombolatárgyakat az éjszaka folyamán húzzák ki.

Asztalfoglalás a néptánciskola irodájában. Ehhez kérik az asztalt foglaló nevét és a vacsora rendelés létszámát. Vacsorajeggyel egybekötött asztalokat legkésőbb 2018. január 18-ig lehet foglalni! Akik kizárólag a műsort jönnek megtekinteni, a helyszínen is tudnak belépőt vásárolni!

Tombolatárgy felajánlásokat szívesen fogadnak, a tombolatárgyak leadása 2018. január 10-től lehetséges az iskola irodájában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.