Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Augusztus 02. 12:58, csütörtök | Külföld
Forrás: Pietsch Judit, az MTI különtudósítója jelenti:

II. Erzsébet vezeti a legjobban öltözöttek listáját a Tatler magazinnál

II. Erzsébet vezeti a legjobban öltözöttek listáját a Tatler magazinnál

Közzétette a legjobban öltözött britekről szóló éves összesítését a Tatler. A neves társasági magazin 2018-as listáját a szigetország uralkodója, a 92 éves II. Erzsébet vezeti,

de szerepel rajta a királyi család több tagja is, köztük az ötéves György herceg, csakúgy mint Amal Clooney jogász és Harry Styles énekes.

II. Erzsébetet divatdiktátorként említette a lap, külön kiemelve a királynő öltözködésének színgazdagságát és a virágminták iránti lelkesedését.

Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg feleségét azért méltatták, hogy "újrahordja ruháit", és nemcsak exkluzív márkák, hanem megfizethető áruházláncok termékeit is viseli.

A harmincas listán van Meghan Markle, Harry herceg újdonsült hitvese, aki a májusi esküvőn viselt Givenchy-ruhájával "elvarázsolta" a magazint. Sussex hercegnője minden egyes megjelenésével újraírja a modern királyi stílust - tették hozzá.

Kamilla cornwalli hercegnő, a trónörökös, Károly herceg felesége is szerepel a listán, nagyobb meglepetés viszont, hogy György herceg is. Vilmos és Katalin ötéves kisfia, az Egyesült Királyság majdani uralkodója a "Róbert Gida-féle sikk" kiváló példája rövidnadrágjaival, térdzoknijával, ingecskéivel - írták.

A hírességek közül Amal Clooney jogászt, George Clooney feleségét kifinomult, de játékos stílusáért méltatták. Dua Lipa szabadidős viseletei és fellépőruhái egyaránt lenyűgözték a Tatler szerkesztőit, akik még az énekesnő "hihetetlenül izmos hasára" is felhívták a figyelmet.

Stella McCartney divattervező, Lily James színésznő és Daniel Kaluuya színész szintén szerepel a listán, amely a Tatler csütörtöktől kapható szeptemberi számában jelent meg.

Az 1901 óta megjelenő magazin a brit felső középosztály és az elitek régi kedvence. Egyes források szerint ennek a kiadványnak a legtehetősebbek a vásárlói a Condé Nast kiadó birtokában lévő lapok közül.

Címkék: erzsébet, kiránynő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.