Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 21. 08:53, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ilyen rémes tinik voltak az Oltári csajok legszexibb sztárjai

Ilyen rémes tinik voltak az Oltári csajok legszexibb sztárjai

A népszerű telenovella hat főszereplőjét egyre jobban körberajongják, a csinos hölgyekért a pasi, a szívdöglesztő srácokért pedig a női nézők vannak teljesen oda.

Nemcsoda hát, hogy az Oltári csajok csillagszemű, szerelmes leányzóját, Michl Julit nemrégiben a legszexibb magyar nőnek szavazták meg, Ember Márk pedig férfi kategóriában a képzeletbeli dobogó második fokára léphetett fel. Pedig a két színész nem mindig volt a környezete ünnepelt jó csaja vagy Don Juanja. Lássuk csak, hogy mikből lett a cserebogár?!

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy a régi fotóinkat nézegetve rá sem ismertünk serdülőkori önmagunkra. Naná, hiszen ebben az életszakaszban változunk a legtöbbet; a felnőtté válás küszöbén alakul ki az ízlésünk, a stílusunk és bizony a külsőnk is jelentősen formálódik. Nem volt ez másként az Oltári csajok színészeivel, Michl Julival és Ember Márkkal sem, akik az RTL Klub és a Story Extra nézői közt zajló legszexibb hazai nő és férfi választáson előkelő helyen végeztek.


Bár a Pirost alakító Juli már kiskorában is bájos arcú lányka volt, tiniként azonban, amikor tombolnak a hormonok, nagyon elfiúsodott és bizony, ha az osztály bombanőjét kellett megnevezni, nem őt emelték ki az első helyen. „A suliban elég barátkozós voltam és mindig a keménymagba tartoztam. Viszont a személyiségem tinédzserként persze még nem alakult ki, így gondolom, mint mindenki ebben a korban, megpróbáltam én is másokat utánozni. Nagyon fiús csaj voltam, ráadásul még fogszabályzós is, és nem sminkeltem magam. Volt egy deszkás korszakom is, amikor gyakorlatilag srácnak öltöztem; állandóan deszkás cipőkben, bő ruhákban és sapkákban jártam. A bátyámat próbáltam másolni. Akkor még nem gondoltam volna, hogy valaha egy ilyen szavazást, mint a mostani, megnyerhetek. Nagyon jólesik és megtisztelő, hogy ennyi szeretetet kapok a rajongóktól” – mondta Juli.



A telenovella szexi gondnokát alakító Márk jó tíz-tizenöt éve egészen más alkatú volt, és hosszú utat járt be, mire elérte a mostani formáját.
„Elég nagydarab voltam gyerekként, megtörtént, hogy 104 kilogrammot mutatott alattam a mérleg” – mesélte a Vígszínház színésze, akit ez azért nem tartott vissza attól, hogy próbálkozzon a lányoknál.„Világéletemben nagyon érdekelt a női nem, ha úgy tetszik, már gyerekként is hajtottam a szerelmet. Mivel nem tekintettem jó pasiként magamra, ezért nem is a külsőmmel, hanem a személyiségemmel, a dumámmal próbáltam megfogni a lányokat. Végül egy szerepnek köszönhetően sikerült lefogynom. Úgy éreztem, hogy az akkori, 90 kilós testem ahhoz a karakterhez nem passzol, így nagyon szigorú diétának és a rendszeres kemény edzéseknek köszönhetően sikerült leadnom több mint 15 kilót. A mostani formám pedig az Oltári csajoknak köszönhető. Nekünk a testünkkel is játszani kell, ha egy szerep megkívánja. Kornél egy gondnok, az ő figurájához kellett egy kis plusz izomzat.”

Címkék: oltári csajok, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.