Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Október 05. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

Kapuvár Város Érdemes Sportolója

Kapuvár Város Érdemes Sportolója

Ifjú karatést díjazott az önkormányzat.

Kapuvár Város Érdemes Sportolója díj adományozható annak a 25. évnél fiatalabb sportolónak, aki Kapuvár város közigazgatási területén állandó lakóhellyel rendelkezik, kiemelkedő sporteredményt ért el, megyei, területi, országos, vagy nemzetközi versenyeken elősegítette Kapuvár város, ismertségét, növelte a város hírnevét a megyében, az országban és a világban. Így szól a díj alapításáról szóló rendelet.

Október 3-án, a kapuvári Városháza Nagytermében, rendezett ünnepélyen vehette át „Kapuvár Város Érdemes Sportolója” díjat Pantelics Bence, a Castrum SC karatékája.

"Pantelics Bence a Castrum SC Kapuvár Sportolója, a Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium tanulója, aki a 9. osztályt jeles bizonyítvánnyal zárta.Azon kevés karatékák közé tartozik, aki formagyakorlatban és küzdelemben is versenyez, és mindkettőben kiemelkedő sikereket ér el.Többek között: utánpótlás nagyar bajnok, diákolimpiai bajnok, szlovák-, és osztrák bajnok, Európa bajnoki ezüstérmes küzdelemben, bronzérmes pedig formagyakorlatban.

A 2014/15-ös tanévben, a Kyokushin karate országos-, és nemzetközi versenyeken tovább gyarapította éremgyűjteményét, számos 1., 2., 3., helyezést ért el.
Pantelics Bence a Magyar Kyokushin Karate utánpótlás válogatott tagja, jelenleg is aktívan edz, és készül az őszi versenyekre."- hangzott el a díj odaítélésének indoklásában.

Bence már többször bebizonyította, hogy lehet valaki élsportoló, és kiváló tanuló is. Példája követendő minden fiatal számára.


Címkék: castrum sc, kapuvár, karate

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei