Városlista
2019. március 25, hétfő - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2018. December 09. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.

November utolsó hetében vált nyilvánossá, hogy a MagyarBrands program Szakmai Bizottságának döntése alapján a Szuperinfó KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít a hazai TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program kiválasztási folyamata kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon alakult, illetve a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.
A Magyar Brands program elnöke dr. Serényi János szerint: „A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.”

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron kilencedik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

A SZUPERINFÓ országos hálózatának tagjaként médiapartnerünk, immár 26 éve működő lapunk, a Szuperinfó Csorna-Kapuvár is aktív részese volt az elismerésnek, büszkék vagyunk, hogy ehhez a munkánkkal mi is hozzájárultunk. Köszönjük kollégáink munkáját, hirdetőink bizalmát és olvasóink érdeklődését.

Mostantól mi is jogosultak vagyunk az újságunkban használni a MagyarBrands logót.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 25. 13:00, hétfő | Helyi

Véradás a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2019. Március 25. 11:00, hétfő | Helyi

Motoros baleset a 85-ös főúton

Szalagkorlátnak ütközött a körforgalomban.

2019. Március 25. 09:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Hálózatkarbantartás miatt lesz áramszünet.

2019. Március 24. 15:33, vasárnap | Helyi

Polgárőr továbbképzést tartottak Kónyban

A polgárőrök a bűnmegelőzés fontos szereplői.