Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 09. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

MagyarBrands: Kiváló Üzleti Márka a Szuperinfó!

A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.

November utolsó hetében vált nyilvánossá, hogy a MagyarBrands program Szakmai Bizottságának döntése alapján a Szuperinfó KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít a hazai TOP márkák egyikeként.

A MagyarBrands program kiválasztási folyamata kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon alakult, illetve a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.
A Magyar Brands program elnöke dr. Serényi János szerint: „A MagyarBrands díj elnyerése kiemelkedő érdem, és ezért jelent minden márka számára egyszerre erkölcsi és üzleti értéket.”

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron kilencedik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

A SZUPERINFÓ országos hálózatának tagjaként médiapartnerünk, immár 26 éve működő lapunk, a Szuperinfó Csorna-Kapuvár is aktív részese volt az elismerésnek, büszkék vagyunk, hogy ehhez a munkánkkal mi is hozzájárultunk. Köszönjük kollégáink munkáját, hirdetőink bizalmát és olvasóink érdeklődését.

Mostantól mi is jogosultak vagyunk az újságunkban használni a MagyarBrands logót.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.