Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 29. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

Mennyire ismered Csornát és Kapuvárt?- tizenötödik forduló

Mennyire ismered Csornát és Kapuvárt?- tizenötödik forduló

Ismerd fel, játssz velünk!

Néhány napja játékra hívtuk az olvasóinkat. Kellemes játékra, hisz nem kell legyőzni senkit, nem kell küzdeni a nyereményért (nincs nyeremény), inkább csak kicsit próbára tesszük a városismeretünket. A következő hetekben 24 óránként felteszünk egy csornai vagy egy kapuvári fotót ide az Inforábaköz híreibe. Minden nap 16 órakor kezdődik a játék. Természetesen nem csak csornai és kapuvári olvasóink játszhatnak. Azt elismerjük, ők előnyben vannak a többiekkel szemben, hiszen lakhelyük egy-egy részletét láthatják a képeken, amik mellett lehet, hogy nap mint nap elmennek. Most az is kiderül, nyitott szemmel járnak-e?

Nem kell mást tenni, mint az Inforábaköz facebook oldalán megosztott hír alá kommentben odaírni, hogy az olvasó szerint a két város melyik jellemző részletét kapta lencsevégre fotós kolléganőnk. A facebook megosztáson nem fog látszani a feladvány, azt a hírre kattintva lehet megnézni. A megfejtéseket viszont az Inforábaköz facebook oldalán megosztott hír alatt kommentben kérjük megírni!
Ha valaki eltalálja a jó megoldást, azzal nincs vége a játéknak. Lehet egyetérteni, újra beírni kommentbe ugyanazt a megfejtést, lehet vitatni, más megfejtést beírni. Minden feladvány egy napig él, 24 óra elteltével az eredeti cikkben közöljük a helyes megfejtést, és ezzel egyidőben az Inforábaközön közzétesszük az új feladványt, amit újra megosztunk az Inforábaköz Facebook oldalán.

Lássuk!

(Ha nagyobb méretben szeretnéd megnézni a fotót, jobb egérgombbal kattints rá, majd utána kattints a "Kép megnyitása új lapon" menüpontra)

Ismerd fel!

Megfejtés: Csorna, Művelődési Ház előtti szobor

Címkék: fotó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.