Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. December 02. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: facebook

Napok óta dühöngenek a Vidanet ügyfelek

Napok óta dühöngenek a Vidanet ügyfelek

Ma, pénteken is várható adásszünet.

Vasárnap dühös rábaközi Vidanet ügyfelek üzeneteivel volt tele a Facebook. Nem tudtak tévét nézni. Néhányan különösen ingerültek voltak a Forma 1 világbajnokságot eldöntő futam miatt. Többféle alternatív megoldást kerestek kétségbeesésükben az ügyfelek, hogy lássák a mindent eldöntő versenyt, akik azon is felháborodtak, hogy a hiba okáról és megszüntetéséről nem kaptak megbízható információt a szolgáltatótól. Ezután szerdán, majd csütörtökön is akadozott, szünetelt a tévé adás, sőt az internet szolgáltatás is. A kábeljavítási munkák miatt ma is várható adásszünet. A Vidanet tegnap közleményt adott ki.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a rábaközi térségben az elmúlt napokban tapasztalt három vételkiesést az optikai gerinchálózat sérülése okozta: mindhárom esetben egy állat rágta meg a gerinchálózat egy részét. Ez okozta november 27-én, majd november 30-án hajnalban és délutántól december 1-jén hajnalig tartó vételkieséseket.

A hibák behatárolását és elhárítását minden esetben azonnal megkezdték kollégáink, ugyanakkor a probléma jellege miatt a javítás a megszokottnál hosszabb időt vett igénybe. A hibaelhárítással párhuzamosan megkezdtük az érintett optikai szakasz átvizsgálását és átépítését annak érdekében, hogy a jövőben csökkentsük a hasonló problémák előfordulásának esélyét. Így a szolgáltatáskimaradások megszüntetése érdekében 2016. december 2-án (pénteken) 9 és 13 óra között előre nem tervezett optikai hálózatkarbantartási munkát végzünk. A munka ideje alatt az összes szolgáltatásunkat érintő részleges, időnként teljes kiesés várható.

Az okozott kellemetlenségekért minden érintett előfizetőnknek a 2016. december havi számláján 500 forintot jóváírunk a kábeltelevízió szolgáltatás díjából.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!
Vidanet Zrt.

Reméljük, a hosszú téli estéken ezután már nem maradnak tévéműsor nélkül a rábaköziek. Hogy az éppen látható műsor tetszik-e nekik, azt döntsék el ők maguk!

Címkék: tévé, vidanet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.