Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Április 21. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: saját

Nem vagyunk ellendrukkerek, nem károgunk

Nem vagyunk ellendrukkerek, nem károgunk

Sajtótájékoztató a csornai napelemgyárról.

Mai sajtótájékoztatóján Papp József, az MSZP Rábaközi szervezet elnöke beszélt az aláírásgyűjtésük tapasztalatairól, valamint reagált Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő napelemgyárral kapcsolatos kijelentéseire.

- A csütörtöki Kisalföldben egész oldalas beszélgetésben három fideszes politikus jól megdicsérte egymást és önmagát.- kezdte Papp József. Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő, dr Bónáné dr Németh Katalin csornai és Hámori György kapuvári polgármester láthatólag rendkívül elégedettek önmagukkal.

Elmondta, hogy az utcán, a piacon, kitelepüléseken, lakásokban járnak aláírásokat, támogatókat gyűjtve, és a rábaköziektől egészen mást hallanak. Elszegényedésről, alacsony nyugdíjról beszélnek, félnek a betegségtől, mert szétverték a Rábaköz egészségügyi ellátását is. Ausztriába járnak dolgozni, hogy megéljenek, ha nem a gyorsforgalmi úton közlekednek, akkor az ország legrosszabb útjain rázkódnak a Rábaköz szívében. Félniük kell a megtorlásról, ha kimondják a véleményüket, gyerekeiktől elvették a tanulás szabadságát. A fideszes politikusoknak az emberekkel is érdemes lenne beszélgetni, nem csak egymással.

- Gyopáros Alpárnak újra elmondjuk. Nem vagyunk a napelemgyár ellendrukkerei, nem károgunk.- reagált a képviselő kijelentésére. Féltjük a beruházásra megítélt tízmilliárdnyi közpénzt, aminek a sorsát titkolják, és sajnáljuk, hogy híre-hamva sincs a 2011 óta ígérgetett új munkahelyeknek. Az emberek azt is elpanaszkodták, hogy nem látják, a város vezetői, vagy a képviselő bármit is tennének a jelenlegi helyzet ellen. Az alapkő letételnél mind ott tolakodtak, évek óta a napelemgyárral kampányolnak, amikor probléma van, akkor nincs közük hozzá, széttárják a kezeiket, ez magánberuházás.- zárta sajtótájékoztatóját Papp József.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 16:00, szombat | Helyi

A lakosság segítségét kérik az új poloskafaj elterjedésének felméréséhez

Új poloskafaj tűnt fel tavaly hazánkban.

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!