Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Január 15. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Dr Barsi Ernő Alapfokú Néptánciskola

Néptáncos jótékonysági bál Kapuváron

Néptáncos jótékonysági bál Kapuváron

Belépőjegyek vásárlása és asztalfoglalás február 1-ig.

2019-ben is megrendezik a Néptáncosok Jótékonysági bálját Kapuváron. Az idei évben a szülőkkel folytatott megbeszélés alapján került kialakításra a program.

A bál időpontja: 2019. február 16. szombat, 17.00 óra. Helyszín: Kapuvár, Városi Sportcsarnok. A báli programban fellépnek a Dr. Barsi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola kapuvári csoportjai, a Kapuvár Néptáncegyüttes és Cseh Tamás és népi zenekara. A rendezvényen a Csapó testvérek szolgáltatják a zenét, a hangulatról pedig a résztvevők gondoskodnak. Az est folyamán tombolasorsolás és meglepetésműsor is lesz. A szervezők kérik és előre is köszönik a szülők támogató és segítő hozzáállását!

A bálon kétféle belépővel vehetnek részt az érdeklődők.
Vacsorával egybekötött támogatói belépőjegy vásárlása, 4500 Ft/fő. A vacsorát a Söntés Étterem biztosítja. Kérik, hogy elsősorban 4 fős beosztásban (4-8-12 …. stb) szíveskedjenek szervezni az asztalfoglalást és vacsorarendelést. Természetesen egyedi igényeket is igyekeznek megoldani, ezt az asztalfoglaláskor jelezzék!
Egyszerű támogatói belépőjegy. Ezt a belépőt azon személyeknek javasolják, akik kizárólag a műsort jönnek megtekinteni, nem foglalnak asztalt és ülőhelyet, a táncos bemutatót követően távoznak a helyszínről. A belépő ára ebben az esetben 1.000 Ft/fő, a belépőjegy egyben tombolajegy is. A műsoron fellépő néptáncos gyermekeknek nem kell belépőt vásárolni. Illetve a 10 év alatti hozzátartozó gyermekeknek sem kell jegyet váltani!

Minden belépőjegy egyúttal tombolajegy is, sorszámmal ellátva. A tombolasorsolás három részben történik. Első tombolasorsolás a néptáncos műsort követően lesz, így minden érdeklődő részt vehet a tombolasorsolásban. A kisebb értékű tombolatárgyakat a bál folyamán „zsákbamacska” tombola során lehet elnyerni, míg a legértékesebb tombolatárgyakat az éjszaka folyamán húzzák ki.

Asztalfoglalás 2019. január 14-én 13.00 órától lehetséges a Néptánciskola irodájában személyesen vagy a 96/240-024-es telefonszámon. Kérik leadni az asztalt foglaló nevét és a vacsora rendelés pontos létszámát, az asztalhoz igényelt teríték számát. Egyúttal kérik a költségek befizetését is. Vegetáriánus és glutén stb. érzékenységet is jelezzék, ebben is segít az étterem. Vacsorajeggyel egybekötött asztalokat legkésőbb 2019. február 1-ig lehet foglalni! Akik kizárólag a műsort jönnek megtekinteni, a helyszínen is tudnak támogatói belépőt vásárolni.

Tombolatárgy felajánlásokat szívesen fogadnak, a tombolatárgyak leadása 2019. január 14-től lehetséges a Barsi iskola irodájában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.