Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 19. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

Nyerj kis markolót gyermeknapra a Pannon-Víztől!

Nyerj kis markolót gyermeknapra a Pannon-Víztől!

Rajzolj, nyerj, és játssz a saját markolóddal!

Aki szeretné megnyerni a képen látható működőképes játék markolót, nem kell mást tennie, csak rajzolni egy hasonlót, és az erről készített fotót beküldeni a kviz@pannon-viz.hu címre. A legjobban sikerült rajzot majd mi is közzétesszük, és készítője megnyeri a Pannon-Víz Zrt ajándékát, a képen látható működőképes kis-markolót!

A „valódi CAT kis-markoló” régóta a pannon-vizes nyílt napok egyik legnépszerűbb látnivalója. Sok gyerek szerint nincs annál jobb móka, mint felmászni a gépkezelő mellé és vele együtt megmozdítani a hidraulikus kanalat. Az ügyesebbek még egy kis földet is rakhatnak vele, vagy kisebb árkot is áshatnak.

Nyílt napokon legtöbbször Csekő Roland, a Pannon - Víz Zrt. ügyeletese szokta bemutatni a Pannon-Víz ügyeletes kis markolóját, aki már sok-sok hibaelhárításon dolgozott ilyen géppel. „Szeretjük, mert gyorsan és pontosan lehet vele dolgozni, befér a szűk belvárosi utcákba, kapualjakba, még úgy is, hogy mellette áll a tehergépkocsi. Fordulékonysága, fürgesége remekül kihasználható."- mondta.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni, milyen érzés a homokozóban saját markolódat irányítani, akkor rajzolj! A jövő kis gépkezelőinek rajzait május 23 –án kedden délig várják a megadott email címre. Postázásra nincs lehetőség, a képeket elektronikusan kell beküldeni.

További információk és a részvételi szabályzat a Pannon-Víz honlapjára kattintva olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei