Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 19. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: Auchan Retail Magyarország

Ősszel Győrben is szupermarketet nyit az Auchan

Ősszel Győrben is szupermarketet nyit az Auchan

Már keresik az alkalmazottakat az új koncepciójú áruházba.

Az elmúlt hetekben bejelentett soproni superstore és zalaegerszegi szupermarket után Győrben is szupermarketet nyit ősszel az Auchan. A szupermarketek széles kínálatával és kényelmes vásárlói területtel rendelkező áruházban közel 40 munkatársat foglalkoztat majd a vállalat; a még betöltetlen pozíciókra pedig már elindult a jelentkezés a www.auchan.hu/allas weboldalon.

A győri Auchan szupermarketet kényelmes, átlátható vásárlói tér jellemzi majd, elhelyezkedésének és kiváló megközelíthetőségének köszönhetően pedig alkalmas lesz a mindennapi bevásárlás lebonyolítására. Az áruház kialakítása során továbbá kiemelt szempontként kezelte a vállalat, hogy a terek minél inkább a hagyományos piacok hangulatát idézzék fel, természetesen számos innovatív, vásárlást könnyítő megoldás használata mellett.

„Tudjuk, hogy új üzletkoncepciónk sikeréhez elengedhetetlen a helyi vásárlók igényeit a lehető legjobban ismerő munkatársak szakértelme” – mondja Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország országos HR-igazgatója. „Munkatársaink számára vonzó, sokrétű juttatási csomagot dolgoztunk ki, és kollégáink nemzetközi hálózatunk tagjaként építhetik karrierjüket. Ennek megfelelően nálunk tapasztalt munkatársak és pályakezdők egyaránt megtalálhatják azt a szakmai fejlődési utat, amelyben a leginkább kamatoztatni tudják a tudásukat, akár részmunkaidőben is”.

Az Auchan áruházlánc jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, egy szupermarketet és egy superstore formátumú üzletet, továbbá online áruházat működtet Magyarországon. Az ősz folyamán a győri üzlet mellett Sopronban superstore-t, Zalaegerszegen szintén szupermarketet nyit majd. A vállalat elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett, ezért külön programmal támogatja a megváltozott munkaképességű és a gyermekvállalás után a munka világába visszatérő kollégákat. Ezen felül az áruházlánc számos közép- és felsőoktatási intézménnyel működik együtt, és évről évre sok fiatalnak biztosít szakmai gyakorlati helyet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:00, kedd | Helyi

Jótékonysági futás Kapuváron

A tűzkárt szenvedett család megsegítéséért.

2024. Április 16. 13:40, kedd | Helyi

Felfoghatatlan tragédia, elhunyt a Kossuth Szakiskola igazgatója

Nyugodjék békében!

2024. Április 16. 13:00, kedd | Helyi

Hét és félmilliót csaltak ki egy csornai asszonytól

A csornai rendőrök vizsgálnak egy internetes csaló által elkövetett bűncselekményt.

2024. Április 16. 09:00, kedd | Helyi

A Költészet napjára emlékeznek Páliban

Devecseri Zoltán verseskötetének bemutatása