Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Február 12. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: MSZP Győr Környéki Szervezete

Reménykedhetnek a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak

Reménykedhetnek a devizahitelesek és a Quaestor-károsultak

A jogaikért, az otthonaikért és a megtakarításaikért küzdenek.

Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje a devizahitel és a Questor károsultak demonstrációjával egybekötött budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, az MSZP és a Párbeszéd többek között azért lépett szövetségre, hogy képviseljék az "elmúlt nyolc év veszteseit", akik majd a "kormányváltás győztesei lesznek".

A különböző károsulti csoportokat összefogásra kérő politikus úgy fogalmazott: ha a rossz politika tette tönkre az életüket, akkor a rossz politikát kell leváltani és jó politikával kell enyhíteni a károkat.

Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese a sajtótájékoztatón azt mondta, a bankok 2000-2500 milliárd forinttal követelnek többet a devizahitelesektól, mint amennyit követelhetnének. Eközben 900 ezer embert fenyeget az a veszély, hogy elveszíti az otthonát - emelte ki. Hozzátette, hogy a Quaestor-károsultak ügyében pedig megkerülhetetlen a Magyar Nemzeti Bank felelőssége, mert az MNB nem látta el az ellenőrző feladatát és nem védte meg a befektetéseket.

A devizahitelesek és a brókerbotrány károsultjai megszenvedték az elmúlt időszakot és még azt is végig kell hallgatniuk a kormányzati médiumokból, hogy a kabinet megmentette őket - fogalmazott.

Az MSZP Győr és Környéke Szervezete szeretettel meghív minden érdeklődőt február 13-án (kedd) 17 órárakezdődő rendezvényére: "Megoldások a deviza és a Quaestor károsultaknak" címmel Dr. Szakács László Országgyűlési képviselő előadására.

Házigazda: Greguss András Győr és környéke országgyűlési képviselőjelölt.
Helyszín: győri MSZP Ház (Győr, Herman Ottó utca 22.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei