Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Július 11. 11:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Saját élettársát futatta Belgiumban egy pécsi férfi

Saját élettársát futatta Belgiumban egy pécsi férfi

Vádat emeltek egy pécsi férfi ellen, aki prostituáltként dolgoztatta az élettársát Belgiumban - közölte a Baranya Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a vádlott 2012 óta volt az élettársa a nőnek, aki a kapcsolatuk elején - a férfi kérésére - prostituáltként dolgozott Pécsett.

Egy évvel később ugyancsak a férfi kérésére, illetve közvetítésével a nő a belgiumi Gentbe utazott, ahol a vádlott egyik ismerőse által üzemeltetett bárban dolgozott prostituáltként. Ottani jövedelemének egy részét átutalta a vádlottnak.

A sértett 2013 végén Magyarországon közölte élettársával, hogy nem megy vissza Belgiumba és nem akarja folytatni addigi tevékenységét. Ekkor a férfi többször bántalmazta, majd erőszakkal arra kényszerítette, hogy térjen vissza Belgiumba és folytassa a prostitúciót.

A főügyészség a férfit kerítés minősített esetének, valamint kitartottság bűntettének elkövetésével vádolja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.