Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Július 01. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

Szakmai elismerést kapott a Pannon-Víz csornai dolgozója

Szakmai elismerést kapott a Pannon-Víz csornai dolgozója

A Magyar Víziközmű Szövetség rangos elismerését vehette át nemrég Tüske Istvánné csornai műszaki ügyintéző.

Tüske Istvánné Cilike a Pannon-Víz Zrt. és jogelődjének kötelékében négy évtizede elkötelezetten végzi munkáját a víziközmű szolgáltatásban. Tanulmányait a győri Mayer Lajos Vízügyi Szakközép Iskola Vízellátás-Csatornázás szakán végezte, melynek 1974-es befejezését követően a Győr és Környéke Vízmű és Fürdő Vállalatnál helyezkedett el. Kezdetben a Csornai Üzemmérnökség adminisztrátori, műszaki rajzolói feladatait végezte és az akkor átadott csornai szennyvíztisztító telep laboráns munkakörét is ő töltötte be. Munkája mellett fontosnak érezte szakmai továbbképzését is, aminek eredményeként 1976-ban „víz-, szennyvíz technikus” minősítést szerezett. Az 1990-es és 2000-es években lezajlott szennyvízberuházások engedélyezési és kivitelezési folyamataiban már műszaki ügyintézőként mind a tervezés, mind az építés során a közmű egyezetési feladatokat végezte. 1998 – 2013. között szakszervezeti bizalmiként a munkatársai érdekeit is képviselte.

Manapság mindennapi feladatai közé tartozik a közműnyilatkozatok és közműkezelői hozzájárulások előkészítése, új rákötés esetében a műszaki lehetőségek vizsgálata, ügyintézése. A szolgáltatás színvonalának értékelését havi jelentések, statisztikai adatsorok készítésével segíti elő.

Munkáját az elmúlt 40 év során lelkiismerettel és szorgalommal végezte. Feladata elvégzésében rendkívül pontos, a határidők tekintetében megbízható. Határozottsága, derűs és közvetlen személyisége méltán vívta ki kollégái megbecsülését. A szakmai elismeréshez gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?