Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Január 27. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Targoncát lopott, majd megpróbálta eladni

Targoncát lopott, majd megpróbálta eladni

A monori rendőrök egy 28 éves vecsési férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével. Őrizetbe vették.

A Monori Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 28 éves vecsési férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. január 23-án hajnalban megjelent egy vecsési cég telephelyénél, ahova a kerítést megrongálva bejutott, majd az ott álló targoncát saját indítókulcsával elindította. Ezután a telephely kapuját kinyitotta és egy vecsési ingatlanhoz hajtott a targoncával, ahol megpróbálta azt értékesíteni.

A monori rendőrök a bűncselekményről tett bejelentést követő két órán belül azonosították annak feltételezett elkövetőjét, akit a vecsési ingatlannál elfogtak. Itt a targoncát is megtalálták és lefoglalták a rendőrök, majd átadták a sértett részére.

A nyomozók a 28 éves férfit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet a Monori Járásbíróság 2019. január 25-én elrendelt.

Címkék: lopás, targonca, tolvaj, Vecsés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.