Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Február 13. 11:54, vasárnap | Helyi
Forrás: saját forrás

Tisztújító közgyűlés a Szany SE-nél

Tisztújító közgyűlés a Szany SE-nél

Szanyban február 12-én szombaton a megszokottnál nagyobb izgalommal készülődtek a sportszerető egyesületi tagok az éves közgyűlésre, mely egyben tisztújító közgyűlés is volt.

A Funtek János elnök által a 2010-es év munkájáról előterjesztett beszámolót, valamint az egyesület új alapszabályát egyhangúan fogadta el az egyesület közgyűlése.

Az egyesület elnöke bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja ellátni az egyesült elnöki funkciót megnövekedett munkahelyi elfoglaltsága miatt. Ha bizalmat szavaznak neki, akkor az elnökségben továbbra is segíteni kívánja az egyesület munkáját.

Ezután felkérte a jelölőbizottság elnökét Kiss Tamást, hogy ismertesse javaslatát az elnökség, illetve az ellenőrző bizottság tagjaira.

Kiss Tamás elnökségre vonatkozó javaslata után a közgyűlésen jelenlévők az alábbi személyeknek szavaztak bizalmat, -Funtek János, Kiss Attila, Legler Balázs, Varga Péter, Révhelyi Balázs, Huszár Ferenc,- akik maguk közül Legler Balázst bízták meg az egyesület vezetésével. Az egyesület elnökhelyettesévé pedig Varga Péter választották.

Az ellenőrző bizottság tagjai vonatkozó javaslat is egyhangúan került elfogadásra Kotroczó Gábor, Mészárosné Györe Hajnalka és Varga Pál személyében. A bizottság elnöke Kotroczó Gábor lett.

Funtek János tevékenysége alatt az egyesület sokat fejlődött. Megalakították a női kézilabda, teke, autósport, tenisz, tahibox, lovas szakosztályokat, a labdarúgó szakosztály pedig 5 csapatra bővült.

Tevékenysége alatt a kézilabdások, a tekések és a labdarúgók is magasabb osztályba léptek.

A sportlétesítményben is jelentős fejlesztések történtek. Pályázaton nyert támogatással bővítették a sportöltözőt, új kerítés épült a sporttelep köré, felújították a pálya öntözőrendszerét, új kispadok létesültek és elektronikus eredményjelző is kiépítésre került a sporttelepen. Az eredményekben természetesen az egyesület elnökét mindenben támogató elnökségi tagoknak is jelentős szerepük volt.

A váltással ismét fiatal, agilis, a sportért tenni akaró vezetőt választott magának az egyesület közgyűlése Legler Balázs személyében, aki a korábbiakban a labdarúgó szakosztály vezetője volt.

Legler Balázs megválasztása után elmondta, hogy a szanyi sport múltbéli eredményeinek csak a szinten tartása is nehéz feladatot ró a most megválasztott elnökségre. Ígéretet tett arra, hogy a jelenlegi szakosztályok megtartása mellett az elnökséggel mindent elkövetnek azért, hogy az egyesület minden sportolója megfelelő körülmények között sportolva tovább öregbíthesse a falusi viszonylatban nem mindennapinak számító sportegyesület hírnevét. A szakosztályok hosszan tartó működtetése érdekében legfőbb feladatának az utánpótlás nevelését tekinti az új elnökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból