Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Május 18. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: GYSEV Zrt

Utazási és állomás információk, akciók, menetrendek, webáruház

Utazási és állomás információk, akciók, menetrendek, webáruház

Megújult a GYSEV Zrt. honlapja

Az elmúlt időszakban végbemenő jelentős fejlesztési háttérmunkák és a tesztelési időszak lezárása után, 2017. májusától immár mindenki számára elérhető a megjelenésében merőben más, új struktúrájú és a leggyakrabban keresett információkat a korábbinál jobban kiemelő webes felület.

Az új honlapon a látogatók első kézből értesülhetnek a vonatforgalmat érintő legfontosabb változásokról, menetrendekről, illetve legfrissebb ajánlatokról, legyen szó az éppen soron következő szervezett utazásról, rendezvényről, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kombinált ajánlatokról.

A korábbi szerkezethez képest újdonság, hogy közvetlenül a főoldalról érhető el minden, belföldi és nemzetközi utazáshoz, kerékpárszállításhoz, aktuális ajánlathoz és a mindenkori szolgáltatásokhoz kapcsolódó információ. Megújult, dinamikus formában tekinthetők meg az állomásokhoz, pénztárakhoz kapcsolódó térképes elérhetőségi, nyitva tartási és menetrendi adatok, és itt is elérhetők az esetleges forgalmi korlátozások.

Nagy mérföldkő a honlap megújításával egy időben elkészült webáruház, ahol közkedvelt, eddig csak a soproni Utascentrumban és a különféle rendezvényeken elérhető ajándéktárgyak, illetve kirándulóprogramok immár kényelmesen, otthonról is megvásárolhatók.

A fentiek mellett, ugyancsak kiemelt helyen szerepelnek a vállalatcsoportról szóló közérdekű információk, a karrierportál, emellett lehetőség van az utazáshoz kapcsolódó észrevételek elektronikus űrlap formájában történő benyújtására is.

A GYSEV Zrt bízik abban, hogy megújult honlap az utasok tájékozódását is megkönnyíti, megjelenése, arculata pedig elnyeri tetszésüket. Észrevételeiket, tapasztalataikat ugyanakkor örömmel fogadják, így bátran bíztatnak mindenkit arra, hogy véleményét, javaslatát ossza meg az eszrevetel@gysev.hu e-mail címen, vagy használja az erre a célra készített elektronikus felületet.

Címkék: GYSEV, honlap, vasút, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?