Városlista
2021. szeptember 20, hétfő - Friderika

Cégregiszter | Jármű

Kristóf Autóház Kft.

9300 Csorna, Soproni út 66/H.

„Renault Csorna – egy pozitív gondolat”

A Kristóf Autóház Kft. személy- és kishaszon-gépjárművek értékesítésével és szervízelésüknek teljes körű szolgáltatásaival, valamint előzetes gépjárműfenntartói vizsgálat (műszaki vizsgáztatás) elvégzésével áll ügyfelei rendelkezésére. A hozzánk fordulóknak a legjobb tudásunk szerint nyújtunk segítséget, hogy éreztessük, mind örömben, mind a problémákban társak vagyunk.

Értékesítőink és műszaki kollégáink mindig a legtökéletesebb kiszolgálással, felkészülten és a legszakszerűbb hozzáértéssel nyújtanak segítséget valamennyi ügyfelünk számára.

A Renault csornai története 1996 novemberében egy 50 m2-es bemutatóteremmel és kétállásos műhellyel, valamint 3 fő alkalmazottal indult. Évről évre kedveltebbé vált eme Francia márka a Rábaközi Régióban, mely kényelmével, megbízhatóságával, biztonságával nyerte el a vevők bizalmát. A növekvő vásárlói igényeket kielégítve, 2001-ben szükségessé vált a bemutató terem megnagyobbítása, illetve újabb szervizállás megépítése és a raktár kibővítése. A Renault folyamatos fejlődésének és a márka népszerűségének köszönhetően, rövid időn belül, már 2005-2006-ban ismételten a bővülés szükségessége került előtérbe. Ezt a jelenlegi telephely adottságai és méretei nem tették lehetővé, ezért szükségessé vált egy nagyobb, frekventáltabb telephely, telek kiválasztása, mely a Soproni úton található Vilmos-Parkra esett.

2008 a Renault márka és kereskedésünk számára is a megújulás éve. A 26 megújuló, vagy teljesen új modellből az idei évben 9 Renault, illetve egy Dacia mutatkozik be. Ezzel egy időben 2008 június 2-án átadásra került a csornai új Renault-Dacia Márkakereskedés. A változás célja, hűséges és leendő vásárlóink bizalmára építve, a megnövekedett ügyfélkör európai környezetben, egyre magasabb színvonalon történő kiszolgálása.

A több mint 900 m2-es márkakereskedés kiállítóterme, mely 7-8 új gépjármű bemutatására alkalmas, már a Renault új arculati elemeit vonultatja fel, mely pillanatnyilag egyedülálló Magyarországon. Meglévő szolgáltatásainkat tovább szélesítve, Dácia szalonrésszel, karosszéria műhellyel, műszaki vizsgasorral, mosóval bővítettük.

6 beállásos szervizünk a legmodernebb diagnosztikai és mechanikai eszközökkel szereltük fel, melyben külön helyet alakítottunk ki kishaszon-gépjárművek professzionális javítására. A karosszéria részlegünket jelenleg az egyik legkorszerűbb Autorobot húzató paddal láttuk el, mely lehetővé teszi a rövid határidejű, gyors és minőségi karosszéria munkák vállalását.

Új létesítményünkben a gépjárműápolás valamennyi formáját vállalni tudjuk a legújabb környezetkímélő anyagokkal.

Az új helyen szeretnénk továbbra is megtartani cégünk családias légkörét, mely mindig jellemző volt kereskedésünkre. Tapasztalt kollégáink továbbra is valamennyien a kedves ügyfeleink szolgálatára állnak, új Renault-Dacia Márkakereskedésünkben.

Legfrissebb akciónk:

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

 • Finanszírozás, kötelező- és casco biztosítás
 • Garanciális és garancián túli javítások, szervizelések
 • Renault és Dacia Assistance
 • Karosszéria javítás, szélvédőcsere (casco esetén a szélvédőcsere akár önrész nélkül)
 • Renault és Dacia gyári alkatrészek és tartozékok forgalmazása

További szolgáltatások

 • Személy- és tehergépkocsi bérlés
 • Autókozmetika (külső és belső, polírozás)
 • Márkafüggetlen szervizelés, alkatrész értékesítés

Forgalmazott, alkalmazott márkák

 • Renault
 • Dacia

Nyitva tartás

 • Értékesítés és szerviz:
 • Hétfő - Péntek: 8.00-17.00-ig
 • Szombat: 8.00-12.00-ig

kapcsolat