Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Június 10. 07:06, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

Egy gyömrői ház udvarán rohadó régi katonai teherautó felépítményében is termesztették a marihuánát a drogtermesztők. Mellette még három másik ültetvényen, amelyeket a rendőrök egytől-egyig felszámoltak.

Kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást az alsónémedi S. Ferenc és társai ellen a rendőrség. Az 53 éves férfi és a köré szerveződő bűnözői csoport marihuánaültetvényeket alakítottak ki, és a megtermelt kábítószert Budapesten, illetve Pest megyében árulták.

A banda elfogására összehangolt akciót szerveztek a rendőrök hétfőn hajnalra. Az egyenruhások több helyszínen csaptak le egyszerre, és a művelet során összesen hat embert fogtak el, tíz kutatást tartottak, illetve felfedtek négy, egy XIII. kerületi, egy tápiósági és két gyömrői vadkenderültetvényt.

A nyomozók lefoglaltak 198 tő kannabisznövényt, több mint 16 kiló leszüretelt marihuánát, illetve csekély mennyiségű kábítószergyanús port, feltehetően kokaint. A lefoglalt drog feketepiaci értéke körülbelül 62 millió forint.

A nyomozók az elfogott négy férfit és két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.