Városlista
2021. szeptember 29, szerda - Mihály

Hírek

2021. Július 17. 13:55, szombat | PR
Forrás: (x)

A Belfry Csoport titka

A Belfry Csoport titka

A BELFRY Csoport titka – így válhat egy cég a régió leginnovatívabb építőipari vállalatává

A BELFRY a közép- és kelet-európai térség egyik legdinamikusabban fejlődő építőipari cégcsoportja. De vajon mi lehet a sikerük kulcsa?

Az utóbbi évek az összes gazdasági ágazatban a digitalizáció térhódításáról, a fenntartható megoldások előtérbe kerüléséről szólt. Az építőipar azonban csak lassan, a legtöbb szektortól alaposan lemaradva indult el a korszerűsítések útján. Az előgyártás és kivitelezés területén például alig távolodtak el a 20. századi gyakorlatuktól.

A fejlesztésekben való megtorpanás legfőbb oka az építőipar sokrétűsége, illetve hogy számos piaci szereplő még mindig elzárkózik a korszerűsítések elől.

Időszerű ismeretek és megoldások, illetve naprakész tudás és technológia nélkül azonban nincs eredményes piaci részvétel.

A BELFRY Csoport épp ezért helyez kiemelt figyelmet a folyamatos megújulásra, a trendekkel való lépéstartásra.

Fenntartható megoldások az építőipar megreformálásáért

Az éghajlatváltozás enyhítésében döntő szerep hárulhat az építőiparra, ugyanis a legnagyobb ökológiai lábnyommal rendelkező iparágak közé tartozik. Épp ezért elengedhetetlen, hogy környezetbarát technikák és anyagok használatára álljunk át.

A zöld épületek és megoldások bár egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, az építkezések többsége még mindig óriási megterhelést jelent a környezetünk számára, hiszen ezek jóval egyszerűbb és olcsóbb megoldást kínálnak.

A BELFRY Csoport viszont modern technológiákkal dolgozik azért, hogy a környezetünket a lehető leginkább megkímélje a károsanyag-kibocsátás jelentette veszélyektől. A társaság korszerű megoldásokkal és szolgáltatásokkal, a fenntarthatóság szem előtt tartása mellett tevékenykedik.

A vállalatcsoport meggyőződése, hogy a jövő építőiparában a fenntartható szemlélet a versenyképesség nélkülözhetetlen elemévé válik majd.

Digitális rendszerek a hatékonyság radikális növeléséért

A digitalizáció a tervezés mellett, a raktározás, a szállítás és a minőség-ellenőrzés területén is egyre megszokottabbnak számít. Azonban az építőiparban ennek mértéke még mindig jócskán alulmúlja a többi szektorban alkalmazottakat.

A BELFRY egyik legnagyobb erőssége a digitalizált folyamatokra építő és kiemelkedően hatékony kivitelezésben rejlik, amelyekkel olyan erőforrás- és költségkímélő megoldások érhetők el, amelyek mind a megbízók, mind a bolygónk érdekeit szolgálják.

A virtuális térben zajló folyamatoptimalizálás célravezetőbb tervezést, precízebb ütemezést, egyértelmű kommunikációt, számottevően kevesebb hibalehetőséget és kockázatot jelent.

A vállalatcsoport üzleti tevékenységének súlypontja az összetett informatikai rendszerekkel összefüggő mérnöki tevékenység. Ehhez magas szintű digitalizáció kapcsolódik az út-, vasút- és magasépítési ágazat kommunikációs és forgalomirányítási technológiája területén.

Átfogó és változatos szolgáltatási paletta a teljes körű kiszolgálásért

A komplex megoldások és a sokrétű szolgáltatási kör szintén hozzájárul a versenyképesség növeléséhez.

A BELFRY társaság otthonosan mozog a digitális kommunikációs rendszerek alkalmazásában, az infrastruktúra bővítésében, a magasépítésben, az aszfalt- és betongyártásban, a létesítménygazdálkodásban, valamint az ingatlan-, gép- és járműpark-menedzsmentben. Építőipari szolgáltatásokat nyújt különös tekintettel a forgalomtechnikára, útépítésre, vasúti pályaépítésre vagy villamosvasúti rendszerek bővítésére. A magasépítés során az építkezés helyszínén vállalja a nagy- és kisfeszültségű rendszerek kivitelezését is, az ehhez kapcsolódó munkálatokkal. Továbbá a társaság másik lényeges üzleti területe a nyersanyagok és félkész termékek előállítása és forgalmazása, homok- és kavicsbányászati ​területek, beton- és aszfaltkeverő üzemek működtetése.

A BELFRY fejlődésében azonban még nincs megállás! A társaság tevékenységi köre nemrég bővült az ÚT-ŐR Kft. – Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és legjelentősebb forgalomtechnikai vállalkozásának – eddigi portfóliójával.

A BELFRY Csoport sikerének titka tehát a szüntelen fejlődésben, a trendek folyamatos követésében rejlik. A társaság a már jól bevált innovációs irányt és tempót követve törekszik arra, hogy továbbra is megőrizze pozícióját, sőt csak tovább fejlődjön.


Kiadó: online marketing ügynökség

Címkék: belfrey csoport, belfry

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 11:25, hétfő | PR

Az idei Marketing Summit elegánsan helyezte fel a szakmát a felső polcra

Az 31. Marketing Summit szervezői a postcovid kesergés helyett 21-re húztak meglehetősen impozáns pakliból lapokat. Úgy tűnik, ezúttal is a merészeket illeti a siker és szerencse...

2021. Szeptember 24. 15:39, péntek | PR

Különleges helyen, különleges létesítményt épít a Jánosik és Társai Kft. Tokajban.

A hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építik meg a Turisztikai Attrakció épületét.

2021. Szeptember 22. 18:21, szerda | PR

A japán karórák népszerűségének okai. Melyiket válasszuk?

Amikor a karórák kerülnek szóba, a legtöbben a kiváló minőségű svájci órákra gondolnak. Azonban Japán sem marad le Svájc mögött, már ami az óragyártást illeti.

2021. Szeptember 13. 15:24, hétfő | PR

Hasznos praktikák a rendezettebb otthonért

A tavaszi nagytakarítás tökéletes párja az őszi lomtalanítás!