Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2018. Augusztus 09. 10:17, csütörtök | PR

A modern zuhanyoszlop a megfizethető luxus

A modern zuhanyoszlop a megfizethető luxus

A zuhanyoszlop nyújtotta élmény az a fajta hétköznapi luxus, amely mindenki számára elérhető, és amit meg is érdemlünk egy fárasztó nap után. Segítségével élménnyé válhat a rutinzuhanyzás.

Ugyan elcsépeltnek hangzik, de tényleg szükségünk van arra az énidőre, arra relaxálásra, amelyet a vízcseppek alatt tölthetünk, mostantól tekintsünk így a mindennapi zuhanyzásra.

Kettős zuhanyrendszer

A zuhanyoszlopok esetében a kettős zuhanyrendszer azt jelenti, hogy kétféle zuhanyozási lehetőség közül is választhatunk, mert mindkét megoldás beépített része a zuhanyoszlopnak. Ez a kézi zuhanyfej és az esőztető zuhany egysége, amely kedvünk és hangulatunk szerint tud otthoni wellness-élményt nyújtani.

Többféle dizájnban is elérhető zuhanyoszlopokból választhatunk a ravak.hu oldalon. Az itt megtalálható magas minőségű szaniterek és kiegészítők tehetik teljessé és stílusossá fürdőszobánkat.

A kézi és az esőztető zuhanyfej

A kézi zuhanyrózsát egy kézzel tartjuk, és így irányítjuk a vízsugarát. A zuhanyoszlop egyik legpraktikusabb előnye, hogy míg egyik kezünkben a zuhanyfejet fogjuk, a másikkal állíthatjuk a csúszkatartóját. Félkézzel is meglazíthatjuk, eltolhatjuk és rögzíthetjük. Ráadásul a kézi zuhanyfej minden irányba mozgatható.Az esőztető zuhanyfej a fejünk felett helyezkedik el. A nevéből is kikövetkeztethetjük, hogy olyan, mintha az eső alatt állnánk. Ez a funkció például hajmosáskor nagyon jól jön, mindkét kezünket használhatjuk közben. Ugyanakkor a vízsugarak masszírozzák is fejbőrünket, amely igencsak jó hatással van a regenerálódásunkra. Bármikor ki- és bekapcsolható az esőztető funkció, amellyel vizet is spórolhatunk.

Az esőztetők négyszögletes és kerek változatban is elérhetőek, remekül tudnak illeszkedni a többi szaniter stílusához.

Termosztátos csaptelep

A termosztátos csapteleppel is választhatunk zuhanyoszlopot, amely megkönnyíti a víz hőmérsékletének beállítását. Ezzel zuhanyzáskor sok időt spórolunk meg, hiszen nem kell folyamatosan állítgatni, tekergetni a csapot, hogy a megfelelő hőfokot elérjük.

A termosztátos csaptelep kiegyenlíti a vezetékben lévő víznyomás és vízhőmérséklet ingadozásait, így tud mindig a kívánt hőmérsékletű fürdővíz folyni belőle. Ez víz- és energiatakarékos megoldás, mert kisebb a vízvesztesége, mint a hagyományos, minden alkalommal beállítgatós változatoknak. Fontos, hogy a termosztáton található blokkológomb segít megakadályozni, hogy a gyerekek leforrázzák magukat forró vízzel.

A zuhanyoszlopok esetében is figyeljünk arra, hogy megfelelő alapanyagból készüljenek. Lehetőség szerint kerüljük a műanyag változatokat! Például a RAVAK zuhanyoszlopok kizárólag minőségi fémből készülnek, amely garantálja a hosszú élettartamot és megfelelő működést.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 14:55, péntek | PR

Napelemek, amelyek nem csak árammal látnak el minket: mire jó a napkollektor?

A napkollektor a nap energiáját használja fel hőenergia előállítására, mely főleg a háztartási melegvíznél hasznosítható.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.

2019. November 19. 09:00, kedd | PR

Tévhitek a fogszuvasodásról, amik nagyon sokat árthatnak

Ma a második leggyakoribb betegség a fogszuvasodás, ami alig lemaradva követi a felső légúti, köhögéssel és orrfolyással járó megbetegedéseket.