Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2018. Augusztus 09. 10:17, csütörtök | PR

A modern zuhanyoszlop a megfizethető luxus

A modern zuhanyoszlop a megfizethető luxus

A zuhanyoszlop nyújtotta élmény az a fajta hétköznapi luxus, amely mindenki számára elérhető, és amit meg is érdemlünk egy fárasztó nap után. Segítségével élménnyé válhat a rutinzuhanyzás.

Ugyan elcsépeltnek hangzik, de tényleg szükségünk van arra az énidőre, arra relaxálásra, amelyet a vízcseppek alatt tölthetünk, mostantól tekintsünk így a mindennapi zuhanyzásra.

Kettős zuhanyrendszer

A zuhanyoszlopok esetében a kettős zuhanyrendszer azt jelenti, hogy kétféle zuhanyozási lehetőség közül is választhatunk, mert mindkét megoldás beépített része a zuhanyoszlopnak. Ez a kézi zuhanyfej és az esőztető zuhany egysége, amely kedvünk és hangulatunk szerint tud otthoni wellness-élményt nyújtani.

Többféle dizájnban is elérhető zuhanyoszlopokból választhatunk a ravak.hu oldalon. Az itt megtalálható magas minőségű szaniterek és kiegészítők tehetik teljessé és stílusossá fürdőszobánkat.

A kézi és az esőztető zuhanyfej

A kézi zuhanyrózsát egy kézzel tartjuk, és így irányítjuk a vízsugarát. A zuhanyoszlop egyik legpraktikusabb előnye, hogy míg egyik kezünkben a zuhanyfejet fogjuk, a másikkal állíthatjuk a csúszkatartóját. Félkézzel is meglazíthatjuk, eltolhatjuk és rögzíthetjük. Ráadásul a kézi zuhanyfej minden irányba mozgatható.Az esőztető zuhanyfej a fejünk felett helyezkedik el. A nevéből is kikövetkeztethetjük, hogy olyan, mintha az eső alatt állnánk. Ez a funkció például hajmosáskor nagyon jól jön, mindkét kezünket használhatjuk közben. Ugyanakkor a vízsugarak masszírozzák is fejbőrünket, amely igencsak jó hatással van a regenerálódásunkra. Bármikor ki- és bekapcsolható az esőztető funkció, amellyel vizet is spórolhatunk.

Az esőztetők négyszögletes és kerek változatban is elérhetőek, remekül tudnak illeszkedni a többi szaniter stílusához.

Termosztátos csaptelep

A termosztátos csapteleppel is választhatunk zuhanyoszlopot, amely megkönnyíti a víz hőmérsékletének beállítását. Ezzel zuhanyzáskor sok időt spórolunk meg, hiszen nem kell folyamatosan állítgatni, tekergetni a csapot, hogy a megfelelő hőfokot elérjük.

A termosztátos csaptelep kiegyenlíti a vezetékben lévő víznyomás és vízhőmérséklet ingadozásait, így tud mindig a kívánt hőmérsékletű fürdővíz folyni belőle. Ez víz- és energiatakarékos megoldás, mert kisebb a vízvesztesége, mint a hagyományos, minden alkalommal beállítgatós változatoknak. Fontos, hogy a termosztáton található blokkológomb segít megakadályozni, hogy a gyerekek leforrázzák magukat forró vízzel.

A zuhanyoszlopok esetében is figyeljünk arra, hogy megfelelő alapanyagból készüljenek. Lehetőség szerint kerüljük a műanyag változatokat! Például a RAVAK zuhanyoszlopok kizárólag minőségi fémből készülnek, amely garantálja a hosszú élettartamot és megfelelő működést.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.