Városlista
2020. október 24, szombat - Salamon

Hírek

2020. Augusztus 23. 16:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

CROSSPÁLYÁNAK NÉZTE A GYŐRI MÁRTÍROK ÚTJÁT A MOTOROS

CROSSPÁLYÁNAK NÉZTE A GYŐRI MÁRTÍROK ÚTJÁT A MOTOROS

A rendőrök a járművezetőt egykerekezős mutatványáért, valamint a megengedett sebesség túllépéséért megbírságolták.

A rendőrök a járművezetőt egykerekezős mutatványáért, valamint a megengedett sebesség túllépéséért megbírságolták.

Győr belterületén, az 1-es számú főúton tartottak mozgó sebesség-ellenőrzést a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei 2020. augusztus 22-én. Feladatuk ellátása során 16 óra 17 perckor egy motorosra figyeltek fel, aki a Mártírok útján a megengedett 50 km/h sebesség helyett, járművével egy keréken haladva – a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztetve – 69 km/h-val közlekedett. A rendőrök a férfit megállították és az egy keréken történő haladása miatt 50.000 Ft helyszíni bírsággal, míg a sebességtúllépésért 30.000 Ft közigazgatási bírsággal, valamint négy előéleti büntetőpont kiszabásával sújtották.
A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a közutakon csak a KRESZ-ben meghatározott szabályok, és az adott jármű rendeltetésszerű használata mellett lehet közlekedni! Nem egy tragédia történt az elmúlt időszakban amiatt, hogy a járművezetők a sebesség jelentős túllépésével, vagy annak nem az időjárási, és útviszonyoknak megfelelő megválasztásával közlekedtek.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az egy nyomon haladó járművezetőket, mielőtt meggondolatlan cselekedetekre szánják el magukat, gondoljanak arra, hogy - a gyalogosok mellett - ők a közlekedés másik legvédtelenebb résztvevői. Egy a fentiekhez hasonló mutatvánnyal nemcsak a saját, hanem a többi közlekedő testi épségét, életét is veszélyeztetik.
…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 23. 16:00, péntek | Kék hírek

Indiaikender-ültetvényt számoltak föl a rendőrök Nagytőkén

Harmincnyolc tő indiai kendert, nyolckilónyi betakarított növényt és más kábítószereket találtak a rendőrök egy szentesi férfi ingatlanjain

2020. Október 22. 14:04, csütörtök | Kék hírek

Korrupcióval gyanúsít két rendőrt az ügyészség

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytat nyomozást két közlekedésrendészeti járőr ellen.

2020. Október 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a hódmezővásárhelyi kettős emberölés elkövetőjét

Első fokon életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék azt a férfit, aki brutálisan meggyilkolta élettársa szüleit 2018-ban Hódmezővásárhelyen

2020. Október 21. 06:00, szerda | Kék hírek

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető közlekedésbiztonsági kampány indult

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult hétfőn;