Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Április 29. 07:09, szerda | Bulvár
Forrás: mti - fotó:facebook.com/oprahwinfre

Globális, 24 órás élő online műsort készít Oprah Winfrey

Globális, 24 órás élő online műsort készít Oprah Winfrey

Több mint 200 művésszel, színésszel, közösségi vagy politikai vezetővel készít pénteken globális, 24 órás élő online műsort Oprah Winfrey.

A The Call to Unite (Egységre hívás) című műsorban részt vesz többek között Jennifer Garner és Julia Roberts színésznő, Deepak Chopra amerikai-indiai író, Quincy Jones zenész és Rob Lowe színész is. A műsorban szereplők a járvány kihívásait szeretnék enyhíteni és beszélgetésekkel, előadásokkal vagy online kurzussal támogatni az embereket - írja a Hollywood Reporter online kiadása.

"Ma a világon emberek millió élnek egymástól izoláltan és a járvány miatt aggodalommal telve, nem találkozhatnak szeretteikkel, nem mehetnek dolgozni, vagy éppen azokat gyászolják, akiket elveszítettek. Mégis, a távolságtartás idejében milliók ragadják meg az alkalmat, hogy számtalan módon mutassanak szeretetet és támogatást egymás iránt. A The Call to Unite ezeknek az emberi megnyilvánulásoknak az ünneplése, arra szólítja fel a világot, hogy emeljük fel egymást a szükségnek ezen pillanatában. Szükségünk van egymásra, jobban, mint valaha" - áll az eseményt bemutató közleményben.

A sztárok közül mindenki más módon veszi ki részét a támogatásból, van, aki dalt ad elő, más saját történetéről mesél.

A résztvevők között lesz mások mellett Alanis Morissette énekesnő, Common rapper, Daniel Dae Kim és Martin Sheen színész, Eva Longoria színésznő, Josh Groban amerikai író-dalszerző, Naomi Campbell modell. Várhatóan részt vesz a műsorban George W. Bush, Martin Luther King III, Tim Shriver aktivista és Marie Kondo.

A nézők a szolgáltató partnereken keresztül adományozhatnak is: akár pénzzel, akár önkéntes munkával támogathatják a szükséget szenvedő családokat és közösségeket.

A helyi idő szerint pénteken este 8 órakor kezdődő műsort a unite.us weboldalon közvetítik élőben, valamint a GiveDirectly és Points of Light közösségi oldalain.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára