Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Július 17. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Jó munkát kívánunk a Csornán szolgáló két új tűzoltónak

Jó munkát kívánunk a Csornán szolgáló két új tűzoltónak

Nyolc újonnan kiképzett tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon hetvenkilenc, frissen végzett tűzoltó esküdött föl a hivatására a napokban. Közülük nyolcan a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományában teljesítenek szolgálatot.

Az esküt tevő tűzoltók öthónapos kiképzést tudhatnak maguk mögött. A fiatalok kiválóan vették az első akadályt, mindannyian sikeresen elvégezték a tűzoltó szakképzést. A nyolc újonnan kiképzett tűzoltó közül négyen - Bucsi Bence tűzoltó őrmester, Kerekes Szabolcs tűzoltó őrmester, Somogyi András tűzoltó őrmester és Varga Áron Frigyes tűzoltó őrmester - a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon teljesítenek szolgálatot. Kiss Tamás Dávid tűzoltó őrmester és Takács Gábor tűzoltó őrmester a Mosonmagyaróvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon, Kiss Bence István tűzoltó őrmester és Sashalmi Tibor tűzoltó őrmester pedig a Kapuvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Csornai Katasztrófavédelmi Őrsénél kezdte meg a munkát beosztott tűzoltóként.

Az újoncokat Sári Ákos tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese fogadta a megyei igazgatóságon, ahol gratulált nekik a képzés sikeres elvégzéséhez. Az igazgatóhelyettes elmondta, hogy az elmúlt hónapokban megkapták az elméleti alapokat, amelyre építkezni kell, de az igazi gyakorlati munka, a tűzoltóvá válás most kezdődik az új munkahelyükön, ahol számíthatnak az idősebb tűzoltók segítségére, tapasztalataikra. A fiatalokat arra kérte, hogy munkájukat kellő alázattal végezzék, törekedjenek arra, hogy szolgálati helyükön mielőbb igazi csapattaggá váljanak. Az igazgatóhelyettes búcsúzóul eredményes munkát, sok szerencsét és szép pályafutást kívánt mindannyiuknak.

Címkék: tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.