Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Május 11. 13:07, péntek | PR

MÁV-val kötött szerződést a Jánosik és Társai Kft.

MÁV-val kötött szerződést a Jánosik és Társai Kft.

Nyílt közbeszerzési pályázaton nyert 3 évre szóló keretszerződést a MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Miskolc Pályavasúti Területi Igazgatóság területén a Jánosik és Társai Kft.

A szerződés alapján három megyében végeznek MÁV építményekhez kapcsolódó karbantartási, üzemzavar- és hibaelhárítási feladatokat. A szerződésbe tartoznak a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. épületei is – tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

A sikeres pályázat annak is köszönhető, hogy jók voltak a cég referenciái. A több mint 10 milliárdos árbevételt produkáló társaság nagysága, saját szakember gárdája, eszköz állománya is kellő biztosítékot jelentett a nagy volumenű munkák ellátásához. Az elmúlt másfél évben mintegy félezer alkalommal dolgoztak a cég szakemberei hibaelhárításokon, s folyamatosan látták el a karbantartási tennivalókat. Két nagy MÁV létesítmény karbantartási munkálatait is, köztük a MÁV miskolci igazgatóságának épület külső homlokzat karbantartási munkáját is, elvégezték, teljes megelégedésre. A másik nagyszabású munka a MÁV Tiszai pályaudvarának ,,C” perontetejének karbantartása volt. Ez utóbbit úgy kellett megoldaniuk, hogy a többi vágányon zavartalanul működhessen a forgalom. Az év minden napján, beleszámítva a hétvégéket és az ünnepnapokat is, jut tennivaló. A csap csepegések megszüntetésétől kezdve a gázvezeték szivárgás okának megállapításáig sok minden előfordul nap mint nap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?