Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2021. Április 07. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Rábatamási Önkormányzat

Évszakok Rábatamásiban

Évszakok Rábatamásiban

Fotópályázatot hirdetett Rábatamási Önkormányzata.

Rábatamási Község Önkormányzata fotópályázatot hirdet „Évszakok Rábatamásiban” címmel. A fotópályázat keretein belül beküldött 13 legjobb fotó kerül be a 2022. évi települési naptárba.

A pályázat lényege, hogy a fotósok Rábatamási település épített és természeti, valamint kulturális örökségeit, látványosságát bemutassák, hagyományos vagy újszerű látásmódon keresztül. A fotópályázaton bárki részt vehet, aki kreativitást érez magában, illetve szívesen tesz egy nagy sétát Rábatamásiban új lehetőségeket keresve.

A pályázaton való részvétel nincs korhatárhoz kötve. 18 év alatti pályázó esetén a fotókat kizárólag törvényes képviselő küldheti be saját e-mail címéről. Ez esetben kérik feltüntetni az e-mailben, hogy a fotót a kiskorú készítette.
A képek készülhetnek fényképezőgéppel vagy okostelefonnal. Mindenképpen lényeges, hogy képeket jpg. formátumban küldjék be. A résztvevők minimum 5 megapixeles felbontású fotókkal indulhatnak. Egy fő maximum évszakonként 1 darab (összesen 4 db) fényképpel pályázhat.

A fotók beküldése során az alábbi megnevezést alkalmazzák: vezetéknév_keresztnév_évszak
A képeket elektronikus úton szíveskedjenek elküldeni a rabatamasi9322@gmail. com e-mail címre. Az üzenet tárgya az „Évszakok Rábatamásiban – fotópályázat” legyen, az üzenetben pedig írják le a teljes nevüket, lakcímüket és a telefonszámukat.

A pályázaton való részvétel díjtalan!

A képek digitális feldolgozásánál csak alapvető képjavításokat fogadnak el: fényerő, kontraszt, színegyensúly, gradációs görbe, színezet/telítettség.
NEM megengedett: nagyobb módosítások, illetve képelemek eltávolítása és hozzáadása.
Megengedett: a kép készítése, vágása során keletkezett technikai hibák, karcok, fényérzékelőre tapadt por eltávolítása. Engedélyezett a zavaró képrészletek levágása, a kép orientációjának módosítása. A kép korrekciója esetén fokozottan figyeljenek arra, hogy kép mérete megfelelő maradjon! A képek keretezését vízjelezését, dátumozását mellőzzék! A pályázati feltételeknek nem megfelelő képeket sajnos nem tudják elfogadni!

Szervező és adatfeldolgozás: A fotópályázat szervezője Rábatamási Község Önkormányzata (a továbbiakban: Szervező). A pályázattal kapcsolatos adatfeldolgozást a Szervező végzi. A fotók beküldésével a pályázók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplőket.

Adatvédelmi nyilatkozat: A Szervező a pályázatra beérkezett fotókkal kapcsolatban a beküldő nevét, e-mail címét és telefonszámát tárolja. A Szervező a beküldő adatait nem adja ki harmadik fél számára, kizárólag a fotópályázattal kapcsolatos célra használja.

A pályázó a pályázaton való részvételével a Szervezőt térítésmentesen, visszavonhatatlan, egyszeri, határozatlan időre szóló és térben korlátlan használati joggal ruházza fel a fotó(k) felhasználásához. Ez a jog kiterjed a közzététel, a sokszorosítás, az illusztráció és a terjesztés lehetőségére. Ez az engedély magában foglalja a benyújtott fotó(k) minden médiacsatornán, nyomtatott és digitális formában, valamint kiállításokon, naptárban történő felhasználását.
A fotópályázaton történő részvételével a résztvevő megerősíti, hogy ő a pályaművek szerzője, és így korlátlan felhasználási joggal rendelkezik a fotók felett. A résztvevő megerősíti továbbá, hogy az általa feltöltött fotók felett harmadik fél semmilyen jogokkal nem rendelkezik; különös tekintettel arra, hogy a képen felismerhető és látható minden személy egyetért a fent megnevezett felhasználási formákkal, és azok nem sértik harmadik fél jogait. A résztvevő ezennel mentesíti a Szervezőt a harmadik fél által támasztott esetleges követelések alól.

A benyújtott fotók közzétételével együtt a Szervező részéről a résztvevő teljes neve kerül feltüntetésre szerzőként.

Beküldési határidő: 2021. november 15.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 13:00, péntek | Helyi

Ingyenes wifi pontok Beledben

10 helyszínen érhető el ingyenes wifi.

2021. Április 16. 09:00, péntek | Helyi

A találka utáni zuhanyozás közben lopták meg

A kapuvári rendőrök rövid időn belül elfogták a készpénzt ellopó férfit.

2021. Április 15. 16:00, csütörtök | Helyi

Online kérdezik Beled és Répceszemere lakóit a települések klímastratégiájáról

Az adatlap kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe.

2021. Április 15. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

Szuperinfó Csorna-Kapuvár