Városlista
2021. május 8, szombat - Mihály

Hírek

2021. Április 16. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Beled Önkormányzat

Ingyenes wifi pontok Beledben

Ingyenes wifi pontok Beledben

10 helyszínen érhető el ingyenes wifi.

Beled Város Önkormányzata 2019-ben nyert pályázatot az Erópai Unió által finanszírozott „TRANSZEURÓPAI TÁVKÖZLŐ HÁLÓZATOK TERÜLETÉN MŰKÖDŐ EURÓPAI HÁLÓZATFINANSZÍROZÁSI ESZKÖZ KERETÉBEN”. Az internetkapcsolat előmozdítása a helyi közösségekben: WiFi4EU pályázaton A teljes kiépítés az idei évben fejeződött be. Beled város területén tíz helyszínen van lehetőség az FREE WIFI használatára. A Kapulan Kft. által kiépített ingyenes hotspot felületeivel Ön is egyre gyakrabban találkozhat Beled városában. A WiFi4EU kezdeményezés célja, hogy szerte Európában ingyenes wifi-hozzáférést biztosítson a polgárok számára nyilvános helyeken, többek között parkokban, tereken, középületekben, könyvtárakban, egészségügyi központokban és múzeumokban. Ilyen ingyenes Wifi pontokkal találkozhatnak a GYSEV váróterem előtti területen, a piactéren, az Egészség házban és az előtte lévő területen, a sportpályánál, a kerékpáros pihenőnél, az Evangélikus templom előtti területen, az alsós iskola előtt, a horgásztavaknál, a tornacsarnokban és a Művelődési házban.

A korszerű okos eszközökön 2,4 Ghz , illetve 5 GHz-es vezeték nélküli hozzáférést biztosítanak a felhasználóknak. A saját telefonunkon, tabletünkön a WIFI4EU azonosítóval ellátott SSID-t kell megkeresni és felcsatlakozni. Az okos eszközön megjelenő bejelentkezési oldalon el kell fogadni a felhasználói feltételeket és a CSATLAKOZÁS gombra kattintva már szabadon barangolhatunk a világhálón. A zökkenőmentes felhasználói élmény és a folyamatos rendelkezésre állás elérése érdekében a Kapulan Kft. technikusai folyamatos műszaki felügyelet mellett üzemeltetik az ingyenesen elérhető wifi hozzáférési pontokat.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 07. 16:00, péntek | Helyi

Több mint két éve tűnt el ez a férfi

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Győr-Moson-Sopron megyeiek segítségét is kérik az eltűnt személy felkutatásához.

2021. Május 07. 13:00, péntek | Helyi

Meghosszabbították a tűzoltó alkotói pályázat beadási határidejét

Óvodások és iskolások rajzait, kézműves alkotásait és történeteit várják.

2021. Május 07. 09:00, péntek | Helyi

Volt élettársát és annak apját szúrta meg Rábacsanakon egy csornai férfi

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt folytat büntetőeljárást az elkövetővel szemben

2021. Május 06. 16:00, csütörtök | Helyi

Az adózókkal és a szoftverfejlesztőkkel együttműködve alakítja online számlázóprogramját az adóhivatal

Az Online Számla rendszer folyamatosan alkalmazkodik a külső felhasználás által támasztott igényekhez.