Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2014. Február 08. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: saját forrás

Zsebszerződések FIDESZ zsebbe?

Zsebszerződések FIDESZ zsebbe?

Gőgös Zoltán és Kránitz László MSZP országgyűlési képviselők kapuvári sajtótájékoztatója.

Sajtótájékoztatót tartott Kránitz László és Gőgös Zoltán tegnap Kapuváron. Gőgös Zoltán, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának alelnöke elmondta, hogy a héten újra megszavazta a parlament az Áder János államfő által visszaküldött földtörvényt. A szocialisták tartózkodtak a szavazásnál, mert a törvény még a rengeteg hibás passzus törlése után is alkotmányellenes.

- Nevetséges, hogy a kormánypártiak a tartózkodó szavazatunk miatt a zsebszerződések támogatásával vádolnak bennünket, miközben az ő emberük segíti üzletszerűen földhöz a külföldieket. A közelmúltban alakult meg a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetsége ifjúsági tagozata (Magosz) megyei szervezete.- közölte Kránitz László. Az alakuló ülést Szanyban tartották. Ezen dr. Kovács Tamást alelnöknek választották. Dr. Kovács Tamás alelnökről tudjuk, hogy 2006-ban, a Fidesz-KDNP megyei területi listáján a 25. helyen szerepelt.

- A hazai földek osztrák gazdák kezébe való átjátszásáról készített riportműsort a Hír Tv Célpont című műsora.- vette át a szót Gőgös Zoltán. Az talán hiteles forrásnak számít a jobboldalon. Ebben a riporter telefonon felhív egy „kapuvári szaktanácsadót” azzal, hogy osztrák ismerősének kellene föld. A telefonbeszélgetésben a kapuvári szaktanácsadó felajánlja közreműködését „jelképes összegért”. Miközben a telefonbeszélgetés zajlik a kapuvári szaktanácsadóval, a képeken dr. Kovács Tamás cégének weboldala ismerhető fel. Minden bizonnyal a telefon interjút is maga dr. Kovács Tamás adja.

- Milyen alapon vádolja a FIDESZ a baloldalt a zsebszerződések támogatásával? Egykori képviselőjelöltje, a MAGOSZ megyei ifjúsági tagozatának frissen megválasztott alelnöke a Hír TV riportja szerint üzletszerűen működött közre „jelképes összegért” külföldiek magyarországi földtulajdon szerzésében. Ismét lelepleződött egy fidesz-hazugság. Vizet prédikálnak és bort isznak. Miközben hangzatos szavakkal a magyar termőföld védelméről papolnak, aközben embereik ki tudja milyen "jelképes összegért" segítik a külföldiek földszerzését. Meddig lesz még alelnök Dr Kovács Tamás?- zárta a tájékoztatót Gőgös Zoltán.

(A video első három perce tartalmazza a sajtótájékoztatón idézetteket)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 16:00, péntek | Helyi

A baba anyukája ölében kerekedik első ízben

Baba-mama klub Szanyban

2020. Július 10. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Segítünk újra felpörgetni a kulturális- és buliéletet a Rábaközben.

2020. Július 10. 09:00, péntek | Helyi

Újabb 36 gyorshajtót mértek be a kapuvári rendőrök

Ezúttal a Kapuvár környéki falvakban végeztek baleset-megelőzési célú sebesség-ellenőrzéseket.

2020. Július 09. 16:00, csütörtök | Helyi

Tűzoltásról, polgári védelemről egyeztettek

Szakmai napot tartott július 8-án a megyei tűzoltósági és a polgári védelmi szakterület a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.