Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Blog | EBugatta...

2012. Június 30. 22:14, szombat

Amire vártunk, a döntő beharangozója....

Amire vártunk, a döntő beharangozója....

Tehát, jöjjön a mindent eldöntő döntő, pontosan huszonkét óra és két perc múlva.

A spanyolok összecsapnak az olaszokkal. Na, labdabirtoklásra tessék fogadni tisztelt BWin rajongók, az eldőlt, a spanyolok lenyelik a labdát. Csak azért ne essünk hasra előttük csak ez miatt. Szeretnék egy olyan kimutatást is látni, hogy a megtartott labdák, illetve a pontos passzok számához képest hány ilyenből lett gól? Mert kérem, itt a gólt aranyba mérik, ami a nyakukba kerülhet, ha ügyesek.

Ha bármelyik spanyol (vagy katalán vagy baszk stb) kapta volna azt a kiugratást, amit Balotelli kapott a németek ellen, fél kezemet teszem rá, hogy vagy cipeli még tíz métert, vagy alányes, vagy lövőcselt csinál. Vagy bevárja az érkezőt abban a reményben, hogy ő még visszaadja neki, azt megint csak lehet tilitolizni. Ne értsetek félre, szeretem én ezt a focit, a barca ezzel őrjítette meg a világot három éven keresztül, de csak addig működik, amíg van egy befejező csatár. Nos, nálam a spanyol csapatban ilyen nincs. Drága Torres, kérlek cáfolj rám, már ha ott lehetsz a pályán a döntőben. De mondhatnék akár Fabregast is... Szeretem a spanyol focit. Mert látványos. De csak akkor tudom őket tisztelni is, ha a látvány eredményességel párosul, és nem fordul unalomba a meccs a labdatartás által.

Aztán olasz legények. Oly szépen kijött a lépés a németek ellen, hogy az csoda. De az, hogy a végén minden olasz a végbelén keresztül vette a levegőt, mert tüdő ott már nem működött kérem szépen, annyi szent. Tehát erőnlétet odatesszük amellé, hogy a spanyolok el akarják dugni a labdát előlük, hadd fussanak a tésztaevők , akkor már a második félidőre elfogyhat a szufla. De amennyiben betalálnak. Jajj neked, spanyol sereg. Mert megölni a focit antifocival abban az olaszok verhetetlenek. Meg reklamálásban. Meg kontrákban. Akik még Zizout is ki tudják hozni a sodrából, azok már tudnak valamit.

Szóval mit várjak egy ilyen meccstől? Gólokat, elsősorban. Szerintem látni is fogok, mégpedig a rendes játékidőben. Kettőt. 1-1 a vége, hosszabbításban Iniesta eldönti. Nyernek a spanyolok. Aztán felébredek, mert a bilibe lóg a kezem.

Hölgyeim és Uraim, szurkolásra fel, jön a döntő...

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Július 10. 16:12, kedd | EBugatta...

Hawk-Eye vs. GoalRef

Sólyomszemek megérkeztek.....

2012. Július 03. 13:02, kedd | EBugatta...

spanyolviasz , olaszvigasz

Nem fedeztük fel...

2012. Július 03. 00:51, kedd | EBugatta...

A torna játékosa ?

Andrés Iniesta