Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Május 22. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

45 milliót nyert Gáspár Győző, roma mozifilmet rendez

45 milliót nyert Gáspár Győző, roma mozifilmet rendez

Exkluzív információk jutottak a sorry! magazin birtokába. Gáspár Győző régóta dédelgetett álma vált valóra, a rapper ugyanis súlyos milliókat nyert el különleges pályázatával. Hamarosan filmvászonra viszi a Rómeó és Júlia roma változatát, mely egyben megdöbbentő és megható pillanatokat is tartogat a nézőknek.

Értesüléseink szerint Győző két éve adta be pályázatát a Rómeó és Júlia roma filmváltozatának megrendezésére, és most már biztos, hogy a Romantic egykori frontembere megnyerte a pályázati pénzt, így nekiláthat a forgatásnak.

A Gáspár család feje ebben a 90 perces mozifilmben szeretné megmutatni országnak-világnak, hogy bizony rejteget számára sikereket a filmipar is. A nem mindennapi alkotás cselekménye valóban izgalmas perceket kínál majd a nézőknek, hiszen a tervek szerint a történet igazodik a roma kultúrához: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz benne, sőt híres roma származású színészek, énekesek játsszák majd a főszerepeket.

Mindez természetesen a showman rendezésében tárul a közönség elé, aki minden bizonnyal azon lesz, hogy minél lebilincselőbb és figyelemfelkeltőbb alkotást hozzon létre, amolyan győzikés stílusban. A sorry! magazin szerint Győző és családja nem állnak majd a kamerák elé, hiszen a pályázat alapján a showman csakis direktori feladatot láthat el a filmben, kizárólag a pályázati feltételek alapján költheti el a megnyert pénzt.

Győzőnek saját alapítványa van, melyben ügyvezetői igazgatói szerepet lát el. A hírek szerint sikeres pályázatának elnyert összege, amely nem kevesebb mint 45 millió forint, már át is lett utalva az alapítvány bankszámlájára, így a forgatás bármelyik pillanatban megkezdődhet.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akiket felkér a szerepekre, arról egyelőre nincsenek hírek. Egy azonban biztos, élete legnagyobb álma vált valóra a showmannek azzal, hogy megkapta a lehetőséget a filmrendezésre.

Lapunk megkereste a Győzőt, aki szűkszavúan reagált.

– Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és mennyit nyertem! A témával kapcsolatban egyelőre nem szeretnék nyilatkozni!.

Címkék: Gáspár Győző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.