Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 08. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoVáros

Álmában fojtotta meg a kisfiúkat a kigyó

Álmában fojtotta meg a kisfiúkat a kigyó

Egy kanadai kisváros állatkereskedéséből kiszökött óriáskígyó megfojtott álmában két kisfiút. Az öt-, illetve hétéves kicsik anyjuk jó barátjánál vendégeskedtek, amikor a tragédia történt. Szörnyű tragédia rázta meg a kanadai Campbellton városát. Egy óriáskígyó ugyanis megszökött egy bolti terráriumból, és megfojtott egy öt- illetve egy hétéves kisfiút. Julie Rogers-Marsh rendőrségi szóvivő a Global Newsnak elmondta, hogy Noah és Connor Barth egy lakásban aludt, közvetlenül a Reptile Ocean Inc. nevű, egzotikus állatokat forgalmazó állatkereskedés fölött, amikor álmukban rájuk támadt egy afrikai sziklapiton.

Az eddigi vizsgálatok szerint a veszélyes hüllô a szellőztetőrendszeren keresztül juthatott be a lakásba. Az állat körülbelül öt méter hosszú és negyvenöt kiló lehet, s még az állatkereskedés, valamint a felette található lakás tulajdonosa, Jean-Claude Savoie szerint is elég vad volt, ezért csak nagyon ritkán lehetett kivenni a terráriumából.

Savoie reggel fél hétkor vette észre, hogy a nappalijában alvó fiúk már nem élnek, míg a kígyót összetekeredve talált a közelben. Noah és Connor nagyon szerette az állatokat, és a Facebookra feltöltött képek szerint már többször is volt dolguk kisebb kígyókkal.

Savoie jó barátja volt a gyermekek édesanyjának, Mandy Trecartinnak, aki sokkot kapott a hír hallatán. A rendőrség egyelőre vizsgálja a piton tulajdonosának felelősségét is, de a férfit a kicsik boncolásáig nem veszik őrizetbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.