Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR
Forrás: (x)

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

Az Év Felelős Foglalkoztatója pályázat minden évben díjazza a hazai kiemelkedő tevékenységet folytató munkáltatókat. A díj elnyeréséhez egy szakmailag megalapozott, objektív szempontrendszer alapján minősítik a vállalatok felelős foglalkoztatói tevékenységeit, HR stratégiáját.

A vállalati társadalmi felelősség (CSR) gyakorlatában, a vállalatok önkéntesen szociális és környezeti szempontokat érvényesítenek üzleti tevékenységükben és a partnereikkel fenntartott kapcsolatokban.

A felelős foglalkoztatás kiemelt jelentőségű a szervezetek életében, hiszen támogatja a vállalkozásokat a munkaerőpiaci alkalmazkodó- és versenyképességük növekedésében, a fenntartható fejlődésben és a társadalmilag is felelős munkáltatói magatartásban.

A Jánosik és Társai Kft. szinte megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít társadalmi szerepvállalására. Folyamatos támogatást nyújtanak az általános iskolák, különböző egyesületek, egészségügyi intézmények, iskolai és sportalapítványok számára.

A vállalat 2023-ban tovább erősítette társadalmi felelősségvállalási stratégiáját, amelynek alapja a fenntartható fejlődés, környezetvédelem és a kiemelkedő sport, művészeti vagy tanulói teljesítmény.

Munkájuk során például kiemelt szempont a környezetvédelem, környezetbarát eszközök és szerek használata. A szociális törődést dolgozóikról, folyamatos továbbképzést is elsőrendű feladatnak tartják. Külön programmal gondoskodnak az energia költségek mérsékléséről és az üvegház hatású gázok, hulladékok mennyiségének csökkentéséről.

Fontos szempontnak tartják, hogy a helyi értékeket támogassák. A DVTK-t, mint a legnagyobb régiós multisport klubot minden szempontból alkalmasnak vélik, hogy segítsék. Együttműködésük több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A cég korábban speciális szaktudást igénylő takarítási feladatokat látott el a stadion területén, valamint TAO támogatással is rendszeresen segíti a klub zökkenőmentes működését. Ösztöndíj programjukkal - lehetőségeikhez mérten - támogatják a helyi fiatalokat, és művészeket is.

Bizonyos, hogy a felelős foglalkoztató vállalkozások piaci előnyre tesznek szert a versenytársaikkal szemben - mondotta Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:10, péntek | PR

A multifunkcionalitás a stílusjegyek kombinálásában is nyerő választás!

A mai gyors tempójú világban, ahol minden perc számít, a többfunkciós ruhadarabok és kiegészítők kiemelkedő szerepet kapnak a divatiparban.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.