Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. November 16. 13:59, hétfő | Helyi
Forrás: Simon Gym Fertőszentmiklósi SE

Kick-box éremeső a hétvégén

Kick-box éremeső a hétvégén

Simon Gym Fertőszentmiklósi Sport Egyesület tagjai a hétvégén két rendezvényen is megmérettettek.

Szombaton rendezték Budapesten a 4 Fight Kupa kick-boksz versenysorozat 4 fordulóját, ahol Veres Kornél 10-12 éves korcsoportban kick-light szabályrendszerben aranyérmet szerzett. Kornél több mint egy év után tért vissza a versenyzéshez, ez nem látszott a mérkőzéseken, megérdemelten nyert. Simon Csanád Balázs 13-15 éves korcsoportban kick-light szabályrendszerben szintén aranyérmes lett. Csanád hozta a jó formáját, egymás után mindhárom ellenfelét keményen megdolgozta, nem hagyott kétséget a bíróknak. Rozs Tibor felnőtt korcsoportban low-kick szabályrendszerben 81 kg-ban két győztes meccs után a döntőt kemény küzdelemben elveszítette, így ezüstérmet szerzett.

- Tibinek a ringben jó ellenfelei voltak, taktikusan jól küzdött a döntőben is megállta a helyét, az ezüst kemény küzdelmek eredménye. Gratulálunk a sportolóinknak.. - nyilatkozták a felkészítő edzők: Herceg Zoltán, Molnár Sándor, Simon László

Mosonmagyaróváron szintén a szombaton rendezett K-1 és thai box gálán. Kocsis József K-1 szabályrendszerben 75 kg ban mérkőzött., derekasan küzdött, de pontozással vesztett, így ezüstérmet lett.
- A hétvégi versenyeken megmutatkozott a jó csapatmunka, és az év szakmai felkészülésének beértek az eredményei. Mindig van még mit javítani, dolgozunk tovább, a versenyzőink két hét múlva Baján lépnek ismét szorítóba –nyilatkozta Simon László az egyesületvezető edzője.

A versenyek mellett az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektetnek Fertőszentmiklóson, az idei évben megújult edzőteremben az óvodások is jól érzik magukat.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.

2024. Május 03. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 03. 09:00, péntek | Helyi

Több vonalon is vonatpótló buszok járnak hétfőtől

Indulás előtt tájékozódjon!