Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 17. 13:27, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Kisfiúval erőszakoskodó férfit fogtak el a rendőrök Szabolcsban

Kisfiúval erőszakoskodó férfit fogtak el a rendőrök Szabolcsban

Egy kisfiúval erőszakoskodó férfit fogtak el a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A 33 éves gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását - közölte a térségi rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

Berki Bianka elmondta: a férfi csütörtök délután a megye egyik településén leszólított egy 11 éves fiút, egy erdős, bokros területhez csalta, majd először kérte, később rángatta és veréssel fenyegetőzve követelte, hogy vetkőzzön le.
A gyermek védekezés közben segítségért kiabált, és egy arra sétáló ember elindult feléjük, ezért az erőszakoskodó elmenekült. A rendőrök hamar elfogták a férfit.
A szóvivőhelyettes közlése szerint a fiú a támadásban nem szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

Címkék: Bűnügy-erőszak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön