Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Május 03. 21:24, csütörtök | Helyi
Forrás: Csorna Város Önkormányzata

Lampionos ballagás 2012

Lampionos ballagás 2012

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően sötétedéskor indultak a csornai végzős középiskolások lampionos ballagásukra.

A négy iskolából induló csoportok a lezárt 85-ös főúton csatlakoztak egymáshoz, és együtt érkeztek a Városháza előtti térre. Minden évben a végzősök a lampionos ballagáson köszönnek el a várostól, és a város itt köszön el tőlük.

Benkovics Richárd, a Hunyadi János Gimnázium 13. A osztályos tanulójának előadásában az „Altass el” című dal nyitotta meg a rendezvényt.
A Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium végzőseinek nevében Nagy Noémi 12. c osztályos, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium nevében Varga Máté 13. c osztályos, az Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ és Nevelési Tanácsadóból Vas Bea 12. osztályos tanuló búcsúzott a várostól. A Kossuth Lajos Szakiskola végzőseinek nevében Bognár Dávid és Szentes László 13. A osztályos tanulók rendhagyó módon Máté Péter: Azért vannak a jó barátok című dalával búcsúztak.
Dr. Turi György polgármester köszöntötte a búcsúzó diákokat, és átadta az „Érdemes Diák” kitüntetéseket.

Érdemes Diák kitüntetésben részesültek:

Farkas Flóra
A Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 12. B osztályos közgazdasági szakközépiskolai tanulójakiemelkedő tanulmányi eredményéért, példaértékű szorgalmáért, valamint közösségi tevékenységéért részesült a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Nagy Noémi
A Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 12. C osztályos pedagógiai szakközépiskolai tanulójakiemelkedő tanulmányi munkájáért, kimagasló irodalmi és anyanyelvi teljesítményéért, valamint közösségi munkájáért részesült a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Tóth Brigitta
A Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 12. D osztályos rendvédelmi tagozatos gimnáziumi tanulójapéldamutató szorgalmáért, kiemelkedő közösségi és sporttevékenységéért, valamint kimagasló országos versenyeredményéért részesült a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Horváth Zoltán
A Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 12. B osztályos mezőgazdasági gépszerelő és gépjavító szakiskolai tanulójakiváló tanulmányi eredménye, kitartó szorgalma, kiemelkedő szakmai és gyakorlati munkája, valamint az országos szakmai eredménye alapján részesült a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Szalai Viktória
A Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium 13. C osztályos gazdasági informatika szakos szakközépiskolai tanulójakimagasló tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért, valamint közösségépítő tevékenységéért érdemelte ki a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetést.

Berki Barbara
A Kossuth Lajos Szakiskola 13. A osztályos cukrász tanulójakiváló tanulmányi teljesítménye, példamutató magatartása és szorgalma, valamint kimagasló gyakorlati teljesítménye miatt részesült a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

Bognár Dávid
A Kossuth Lajos Szakiskola 13. A osztályos szakács tanulójatanulmányi eredményével, példamutató magatartásával és szorgalmával, valamint kimagasló közösségi és kulturális munkájával érdemelte ki a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetést.

Vas Bea
Az Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Nevelési Tanácsadó 12. évfolyamos textiltermék-összeállító végzős szakiskolás tanulójakiemelkedő közösségi munkájáért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért részesült a Csorna Város Érdemes Diákja kitüntetésben.

A rendezvényről készült képgalériánkat technikai okokból ma délután töltjük fel.



Címkék: ballagás, csorna

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 16:00, szombat | Helyi

Emlékezzünk és emlékeztessünk

Pályázati felhívás a magyarországi holokauszt 80. évfordulójának alkalmából.

2024. Május 04. 13:00, szombat | Helyi

Madárfiókát találtam, mit tegyek?

Útmutató szakértőktől.

2024. Május 04. 09:00, szombat | Helyi

Nyári alkotótábor gyerekeknek Beledben

Érdeklődni jelentkezni a művelődési házban lehet.

2024. Május 03. 16:00, péntek | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizze egyszerűen adószámláját!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobilappjában pillanatok alatt ellenőrizheti adószámláját, azaz, hogy van-e tartozása, esetleg túlfizetése a NAV-nál.