Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Október 24. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: E.On Hungária

Lesz-e rábaközi pályázó a világ egyik legjelentősebb fenntarthatósági és energiahatékonysági versenyén?

Lesz-e rábaközi pályázó a világ egyik legjelentősebb fenntarthatósági és energiahatékonysági versenyén?

Önkormányzatok, vállalkozások, civil szervezetek pályázhatnak.

2016 őszén először Magyarország is bekapcsolódhat a nemzetközi Energy Globe Award programba, ugyanis hazánkban is elindul az Energy Globe Magyarország díj az E.ON támogatásával.

A díj idén 3 kategóriával nyit, majd a következő évek során több kategóriával is kiegészül majd a nemzetközi versenynek megfelelően.2016-ban tehát az E.ON Energy Globe Magyarország díj arra ösztönzi a hazai vállalatokat, önkormányzatokat, valamint a civil és oktatási szervezeteket, hogy mutassák be innovatív projektjeiket, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz és az energia megőrzéshez.

Nevezési határidő 2016 december 11.

A pályázatokat független, elismert szaktekintélyekből álló Bíráló Bizottság értékeli, amelynek tagjai kategóriánként a 3-3 legjobb pályaművet választják ki, és bocsátják közönségszavazásra.

ÖNKORMÁNYZATOK

Keresik azokat a magyar településeket, ahol nemcsak beszélnek a fenntarthatóságról, hanem meg is valósítják terveiket.Napelem az óvoda tetején, elektromos autóflotta a városüzemeltetésnél, környezettudatosságra nevelő lakossági program?Nevezze be önkormányzati projektjét, és nyerjen ökojátszóteret településének!

VÁLLALKOZÁSOK

Az Energy Globe Magyaroszág a kiemelkedően okos, fenntartható vállalati megoldásokat díjazza!Folyamatban lévő energiahatékonysági beruházást bonyolítanak le, vagy a közelmúltban zárult le egy fejlesztés Önöknél, amelynek segítségével fenntarthatóbbak lettek a vállalkozás mindennapjai?
Pályázzon és nyerje meg a 3 millió forint értékű kategóriadíjat!

JÖVŐ GENERÁCIÓJA

Sikeresen vontak be fiatalokat környezet- vagy energiatudatossági oktatási projektbe? Főiskolásként elkötelezettek a fenntarthatóság, az energia megőrzés iránt, és van olyan kezdeményezésük, amely versenybe szállhat? Szívesen látják oktatási szervezete, egyesülete projektjét! A nyertest 3 millió forint értékű támogatással jutalmazzák. Bármely jogi személy – különös tekintettel a civil szervezetekre, oktatási intézményekre, diákszervezetekre – nevezhet oktatási, szemléletformálási célú kezdeményezést, amely gyermekek, vagy iskolás korú, illetve egyetemista fiatalok bevonásával népszerűsíti, oktatja a fenntarthatóság alapelveit, vagy új megoldással hozzájárul a fenntarthatósághoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.