Városlista
2018. november 18, vasárnap - Jenő

Hírek

2016. Szeptember 08. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: trademagazin.hu

Ma a Rábaközben autózott a Coop rally

Ma a Rábaközben autózott a Coop rally

Felmatricázott autókonvojjal találkozhattak a 85-ös, 86-os főúton.

Idén 11. alkalommal rendezik meg a minőségi magyar termékek ünnepét, a Coop Rally-t. A mára hagyományosnak mondható eseményen a résztvevő versenyzők meglátogatják egy-egy tájegység legkiválóbb élelmiszerfeldolgozóit. A COOP a több mint egy évtizede indult kezdeményezésével a magyar élelmiszeripari cégekre, a magyar élelmiszerfeldolgozás hagyományaira és egyben jövőjére kívánja felhívni a figyelmet. A kereskedelem egyik kulcsfontosságú szereplőjeként a COOP ugyanis azt a missziót követi, melynek során napi másfélmillió vásárlójához közelebb hozza a legkiválóbb magyar élelmiszerfeldolgozókat.

A COOP Üzletlánc célja a kezdetektől fogva az volt, hogy biztonságosan előállított, kiváló minőségű, hazai élelmiszereket kínáljon vásárlóinak – megfizethető áron. A Coop Rally célja pedig az, hogy ezen kiváló termékek gyártóit egyszer egy évben a reflektorfénybe állítsa.

A rally egyik mai állomása Rábapatonán a Tutti Kft volt. A 85-ös, majd a 86-os főúton autózók kora délután nagyon sok felmatricázott kocsival, a rally résztvevőivel találkozhattak. A Rábaközön keresztül hajtva Szombathely volt az etap úticélja.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 17. 10:00, szombat | Helyi

Évente több száz lakás válik lakhatatlanná a tűz pusztítása miatt

Legyünk biztonságban a fűtési szezonban is! Videóval

2018. November 16. 17:32, péntek | Helyi

Szombaton emlékezik elhunyt játékosára a CSSE

Történetének egyik lelkileg legnehezebb meccsére készül a csornai futball csapat.

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.

2018. November 16. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?